19.07 DÜNYA FENERBAHÇELİLER GÜNÜ KUTLANDI

Spor 24.07.2015 - 17:39, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1808+ kez okundu.
 

19.07 DÜNYA FENERBAHÇELİLER GÜNÜ KUTLANDI

19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü Landshut’ta kutlandı. Kutlamalara Münih , Deggendorf , İngolstadt , Mainburg ve Erding şehirlerinden taraftarlar katıldı.
Her sene 19 Temmuz tarihinde kutlanan Dünya Fenerbahçeliler Günü bu sene Ramazan bayramının son gününe denk gelmesi nedeni ile daha da bir anlamlı oldu. Fenerbahçe’ye gönül veren sarı lacivertli taraftarlar hem bayramlaştı hem de çok sevdikleri Fenerbahçe’nin gününü kutladı. Landshut Fenerbahcelilerin organize ettiği organizasyona yaklaşık 180’nin üzerinde kişi katıldı. Organizasyona TC Münih Başkonsolosluk görevlileri Celal Atik , Ercan Ayyıldız , Landshut ve çevre illerde görev yapan öğretmenlerden  Murat Kayhan , Levent Balcı , Özlen Balcı , Gülsen Aygün , Ayfer Yıldız  Landshut Ditib Camii Din görevlisi Ömer Kavakli ve Landshut Ditib yönetim kurulu üyeleri İsmail Bayazıt , Fuat Kiraz , Şahin Serbest de katılanlar arasındaydı. Çilem Doğan , Bahar Kaymak , Senem Bayazıt , Pelin Ekmekci , Funda Ataman , Kayhan Özdemir , Uğur Sairoglu , Celal Atik , Ercan Ayyıldız , Uğur Şahin , Mazlum Adas , Ufuk Orbay , Veli Çavuş Uysal 'dan oluşan Landshut Fenerbahceliler Ekibi bu güzel organizasyondan ötürü katılımcı ve misafirlerden teşekkür ve taktir topladı. Gecede çalışma ekibi adına bir konuşma yapan Kayhan Özdemir; Bu sene 19.07 gününün bayrama denk gelmesinin sevindirici olduğunu belirtti. Gelen misafirlere katılımlarından ve çalışma ekibi arkadaşlarına göstermiş oldukları öz veriden dolayı tek tek teşekkür etti.
19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü Landshut’ta kutlandı. Kutlamalara Münih , Deggendorf , İngolstadt , Mainburg ve Erding şehirlerinden taraftarlar katıldı.

Her sene 19 Temmuz tarihinde kutlanan Dünya Fenerbahçeliler Günü bu sene Ramazan bayramının son gününe denk gelmesi nedeni ile daha da bir anlamlı oldu. Fenerbahçe’ye gönül veren sarı lacivertli taraftarlar hem bayramlaştı hem de çok sevdikleri Fenerbahçe’nin gününü kutladı.

Landshut Fenerbahcelilerin organize ettiği organizasyona yaklaşık 180’nin üzerinde kişi katıldı.

Organizasyona TC Münih Başkonsolosluk görevlileri Celal Atik , Ercan Ayyıldız , Landshut ve çevre illerde görev yapan öğretmenlerden  Murat Kayhan , Levent Balcı , Özlen Balcı , Gülsen Aygün , Ayfer Yıldız  Landshut Ditib Camii Din görevlisi Ömer Kavakli ve Landshut Ditib yönetim kurulu üyeleri İsmail Bayazıt , Fuat Kiraz , Şahin Serbest de katılanlar arasındaydı.

Çilem Doğan , Bahar Kaymak , Senem Bayazıt , Pelin Ekmekci , Funda Ataman , Kayhan Özdemir , Uğur Sairoglu , Celal Atik , Ercan Ayyıldız , Uğur Şahin , Mazlum Adas , Ufuk Orbay , Veli Çavuş Uysal 'dan oluşan Landshut Fenerbahceliler Ekibi bu güzel organizasyondan ötürü katılımcı ve misafirlerden teşekkür ve taktir topladı.

Gecede çalışma ekibi adına bir konuşma yapan Kayhan Özdemir; Bu sene 19.07 gününün bayrama denk gelmesinin sevindirici olduğunu belirtti. Gelen misafirlere katılımlarından ve çalışma ekibi arkadaşlarına göstermiş oldukları öz veriden dolayı tek tek teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.