AĞAÇ KATİLİ GENÇLER ARANIYOR

Yaşam 17.06.2016 - 14:00, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2641+ kez okundu.
 

AĞAÇ KATİLİ GENÇLER ARANIYOR

Münih'in Neuperlach semti önceki gün ilginç bir olaya sahne oldu. Bir grup genç tarafından bir ıhlamur ağacı balta ile katledildi.
Hiç bir neden yokken Ağacın kesilmesinin ardından çevre sakinleri tarafından ağacın üzerine not bırakıldı. Bu notta; "Bu ıhlamur ağacı Cuma gecesi saat 02.00 civarında gençler tarafından muhtemelen küçük bir balta ile kesildi. Aynı grup geçtiğimiz sene buradan 70 metre ileride ki bir başka ıhlamur ağacını daha kestmişlerdi. Bu tip kesici alet taşıyan gençleri tanıyor musunuz?" yazıldı. Deniz GEZGİNCİmunihinsesi.com /özel 
Münih'in Neuperlach semti önceki gün ilginç bir olaya sahne oldu. Bir grup genç tarafından bir ıhlamur ağacı balta ile katledildi.

Hiç bir neden yokken Ağacın kesilmesinin ardından çevre sakinleri tarafından ağacın üzerine not bırakıldı. Bu notta; "Bu ıhlamur ağacı Cuma gecesi saat 02.00 civarında gençler tarafından muhtemelen küçük bir balta ile kesildi. Aynı grup geçtiğimiz sene buradan 70 metre ileride ki bir başka ıhlamur ağacını daha kestmişlerdi. Bu tip kesici alet taşıyan gençleri tanıyor musunuz?" yazıldı.

Deniz GEZGİNCİ
munihinsesi.com /özel 



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.