AHENK-ARMONİ’DEN MUHTEŞEM KONSER

Kültür - Sanat 28.11.2016 - 02:54, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2191+ kez okundu.
 

AHENK-ARMONİ’DEN MUHTEŞEM KONSER

Münih Armoni-Ahenk Türk Sanat Müziği Korosu Türk kadın bestekarlarının eserlerinden oluşan bir konser sundu. Şefliğini Ahmet Kadri Rizeli’nin yaptığı konsere, TRT sanatçısı Esra İçöz ayrı bir renk kattı.
Her yıl düzenledilleri konulu konserlerle büyük beğeni kazanan Münih Armoni-Ahenk Türk Sanat Müziği Korosu, bu kez Türk kadın bestekarların eserlerinden oluşan bir repertuvar ile Münihlileri büyüledi. Münih Müzik ve Tiyatro Yüksek Okulu gösteri salonunu tıklım tıklım doldu. Münih Başkonsolosu Mesut Koç ve Konsolos Uğur Küçüker’in Eke’nin de izlediği konseri Ahmet Kadir Rizeli yönetti. Neveser Kökdeş’in Rast Medhal ile başlayan konserde, Serpil Akman-Artan, Ahmet Yıldız, Ferda Tokmak, Şemsettin Bahçekapılı,  Gülfer Salama, Süreyya Akay, Ahmet Kadir Rizeli, Mustafa Gürbüz, Deniz Aksan-Filizmen, Serdar Avan, Dilek Sırlı, ve Şükrü Akçelik unutulmaz eserle, solo ve koroda seslendirdiler. TRT’DEN DESTEK TRT sanatçısı Esra İçöz verdiği solo konserle sesi ve yormuya salonu dolduran Münihli müzikseverleri adeta büyüledi. Sanatçılar Ahmet Kadri Rizeli, Safinaz Rizeli, Turay Dinleyen, Tunca Yüksel, Bekir Sakarya, Samet Uraş, Serdar Açın ve Alper Demirel sazlarıyla eşik ettiler. Konser sonunda müzikseverler sanatçıları dakikalarca ayakta alkışladılar.  Ahmet İNCEL / MÜNİH
Münih Armoni-Ahenk Türk Sanat Müziği Korosu Türk kadın bestekarlarının eserlerinden oluşan bir konser sundu. Şefliğini Ahmet Kadri Rizeli’nin yaptığı konsere, TRT sanatçısı Esra İçöz ayrı bir renk kattı.

Her yıl düzenledilleri konulu konserlerle büyük beğeni kazanan Münih Armoni-Ahenk Türk Sanat Müziği Korosu, bu kez Türk kadın bestekarların eserlerinden oluşan bir repertuvar ile Münihlileri büyüledi.

Münih Müzik ve Tiyatro Yüksek Okulu gösteri salonunu tıklım tıklım doldu. Münih Başkonsolosu Mesut Koç ve Konsolos Uğur Küçüker’in Eke’nin de izlediği konseri Ahmet Kadir Rizeli yönetti. Neveser Kökdeş’in Rast Medhal ile başlayan konserde, Serpil Akman-Artan, Ahmet Yıldız, Ferda Tokmak, Şemsettin Bahçekapılı,  Gülfer Salama, Süreyya Akay, Ahmet Kadir Rizeli, Mustafa Gürbüz, Deniz Aksan-Filizmen, Serdar Avan, Dilek Sırlı, ve Şükrü Akçelik unutulmaz eserle, solo ve koroda seslendirdiler.

TRT’DEN DESTEK

TRT sanatçısı Esra İçöz verdiği solo konserle sesi ve yormuya salonu dolduran Münihli müzikseverleri adeta büyüledi. Sanatçılar Ahmet Kadri Rizeli, Safinaz Rizeli, Turay Dinleyen, Tunca Yüksel, Bekir Sakarya, Samet Uraş, Serdar Açın ve Alper Demirel sazlarıyla eşik ettiler. Konser sonunda müzikseverler sanatçıları dakikalarca ayakta alkışladılar. 

Ahmet İNCEL / MÜNİH

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.