AIDSLİLER İÇİN KOŞACAKLAR

Etkinlik 10.09.2016 - 13:22, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2827+ kez okundu.
 

AIDSLİLER İÇİN KOŞACAKLAR

Münchner Aids-Hilfe e.V. tarafından 11 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek koşunun geliri Aidslilerin tedavisinde kullanılacak.
Münih Aidslililere Yardım Derneği tarafından "Run For Life" (Yaşam için koş) parolası ile gerçekleştirilecek olan koşu yarışmasına yaklaşık 1500 kişinin katılması beklniyor. Belediye Başkanı Dieter Reiter'in de desteklediği etkinlik Parkplatz/Terrasse des Haus der Kunst - Prinzregentenstr. 1 adresinde saat 12.00'de başlayacak. Günün ilk koşusunu saat 13.15'te çocuklar gerçekleştirecek. Koşular yetişkinler için 5,5 kilometre ve 10 kilometre olmak üzere iki etaptan oluşacak. 10 kilometre koşusu saat 14.00'te, 5,5 kilometre koşusu ise saat 14.15'te başlayacak. Kazananlara ödülleri 15.00 - 16.30 saatleri arasında verilecek. Koşulara katılmak için yarışçıların 20 Euro ödemesi gerekiyor. Toplanan paralar HIV virüsü taşıyan Aidsli hastaların tedavisinde kullanılacak. Dernek yetkililerinden etkinlikle ilgili yapılan açıklamada; "Bu yılki koşu etkinliğimiz ile daha fazla kişiye ulaşmak istiyoruz. Toplumun çeşitliliğini vurgulamak ve AIDS konusuna dikkat çekmek istiyoruz. Yarıştan elde edilecek gelir ile hoşgörüsüzlük ve homofobiye karşı katkıda bulunmak istiyoruz. Etkinlikten elde edilecek tüm gelir Münih Aidslilere Yardım Derneği'ne bağış olarak bırakılacak. Amacımız HIV virüsü taşıyan hastaların işgücü piyasasına yeniden entegrasyonun sağlanması ve hastalığı nedeni ile süreli olarak işsiz kalanlara bir nebze de olsa yardım eli uzatmak" açıklaması yapıldı.
Münchner Aids-Hilfe e.V. tarafından 11 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek koşunun geliri Aidslilerin tedavisinde kullanılacak.

Münih Aidslililere Yardım Derneği tarafından "Run For Life" (Yaşam için koş) parolası ile gerçekleştirilecek olan koşu yarışmasına yaklaşık 1500 kişinin katılması beklniyor. Belediye Başkanı Dieter Reiter'in de desteklediği etkinlik Parkplatz/Terrasse des Haus der Kunst - Prinzregentenstr. 1 adresinde saat 12.00'de başlayacak.

Günün ilk koşusunu saat 13.15'te çocuklar gerçekleştirecek. Koşular yetişkinler için 5,5 kilometre ve 10 kilometre olmak üzere iki etaptan oluşacak. 10 kilometre koşusu saat 14.00'te, 5,5 kilometre koşusu ise saat 14.15'te başlayacak.

Kazananlara ödülleri 15.00 - 16.30 saatleri arasında verilecek. Koşulara katılmak için yarışçıların 20 Euro ödemesi gerekiyor. Toplanan paralar HIV virüsü taşıyan Aidsli hastaların tedavisinde kullanılacak.

Dernek yetkililerinden etkinlikle ilgili yapılan açıklamada; "Bu yılki koşu etkinliğimiz ile daha fazla kişiye ulaşmak istiyoruz. Toplumun çeşitliliğini vurgulamak ve AIDS konusuna dikkat çekmek istiyoruz. Yarıştan elde edilecek gelir ile hoşgörüsüzlük ve homofobiye karşı katkıda bulunmak istiyoruz. Etkinlikten elde edilecek tüm gelir Münih Aidslilere Yardım Derneği'ne bağış olarak bırakılacak. Amacımız HIV virüsü taşıyan hastaların işgücü piyasasına yeniden entegrasyonun sağlanması ve hastalığı nedeni ile süreli olarak işsiz kalanlara bir nebze de olsa yardım eli uzatmak" açıklaması yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.