AKP MÜNİH’TE DEMOKRASİ KONVOYU DÜZENLEDİ

Siyaset 31.05.2015 - 14:45, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2050+ kez okundu.
 

AKP MÜNİH’TE DEMOKRASİ KONVOYU DÜZENLEDİ

AK Parti gönüllüleri seçimlere sayılı günler kala Münih’te Demokrasi konvoyu düzenledi.
Konvoy öncesinde Alman polisi araç sürücülerine bilgilendirmelerde bulundu. AKP balonları ve Türk bayrakları ile süslenen araçlar Münih sokaklarını korna sesleri ile inletti. Amaçlarının Münih’te 31 Mayıs tarihinde bitecek olan oy kullanma işlemine dikkat çekmek olduğunu belirten İzzet Okumuş; “Konvoyu düzenleme amacımız bu işin siyasi boyutundan ziyade seçime katılımı arttırmak. Maalesef Avrupa da sandık başına gitme oranı çok düşük seviyelerde. Sandık burnumuzun dibine kadar gelmişken buna rağmen insanlarımız bir türlü katılımı dört dörtlük oranda sağlayamadı. Tam kapasitede bir katılım beklemiyorduk ama yine de sandık buraya kadar gelmişken yüzde ellilerde bir katılım olabilirdi. Bugünkü amacımız son gün öncesi burada bir gürültü çıkartıp insanların dikkatini çekip sandığa yönlendirmek. Türkiye’de seçimlerden birkaç gün önce bütün siyasi partiler konvoylarını yaparlar. Biz de Türkiye’de ki o tatlı atmosferi buraya taşımak istedik. Bütün gayemiz bu” dedi. Konvoy organizasyonunu kendi uğraşları ile gerçekleştirdiğini belirten Okumuş; “Bu konvoyu şahıs olarak organize ettim. Benim şuanda burada Ak Parti seçim koordinasyon merkezi ya da Bavyera Avrupa Türk Demokratlar Birliği ile ilgim yok. Şahıs olarak bu işi organize ettim arkadaşlarım da destek verdiler” dedi. munihinsesi.com / özel
AK Parti gönüllüleri seçimlere sayılı günler kala Münih’te Demokrasi konvoyu düzenledi.

Konvoy öncesinde Alman polisi araç sürücülerine bilgilendirmelerde bulundu. AKP balonları ve Türk bayrakları ile süslenen araçlar Münih sokaklarını korna sesleri ile inletti.

Amaçlarının Münih’te 31 Mayıs tarihinde bitecek olan oy kullanma işlemine dikkat çekmek olduğunu belirten İzzet Okumuş; “Konvoyu düzenleme amacımız bu işin siyasi boyutundan ziyade seçime katılımı arttırmak. Maalesef Avrupa da sandık başına gitme oranı çok düşük seviyelerde. Sandık burnumuzun dibine kadar gelmişken buna rağmen insanlarımız bir türlü katılımı dört dörtlük oranda sağlayamadı. Tam kapasitede bir katılım beklemiyorduk ama yine de sandık buraya kadar gelmişken yüzde ellilerde bir katılım olabilirdi. Bugünkü amacımız son gün öncesi burada bir gürültü çıkartıp insanların dikkatini çekip sandığa yönlendirmek. Türkiye’de seçimlerden birkaç gün önce bütün siyasi partiler konvoylarını yaparlar. Biz de Türkiye’de ki o tatlı atmosferi buraya taşımak istedik. Bütün gayemiz bu” dedi.

Konvoy organizasyonunu kendi uğraşları ile gerçekleştirdiğini belirten Okumuş; “Bu konvoyu şahıs olarak organize ettim. Benim şuanda burada Ak Parti seçim koordinasyon merkezi ya da Bavyera Avrupa Türk Demokratlar Birliği ile ilgim yok. Şahıs olarak bu işi organize ettim arkadaşlarım da destek verdiler” dedi.

munihinsesi.com / özel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.