AKP MİLLETVEKİLİ MÜNİH'İ ZİYARET ETTİ

Siyaset 12.10.2015 - 15:29, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1341+ kez okundu.
 

AKP MİLLETVEKİLİ MÜNİH'İ ZİYARET ETTİ

23. ve 24. dönem görev yapan AKP Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu Münih'i ziyaret ederek seçim çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Safiye Seymenoğlu, ayağının tozu ile Kadınkolları tarafından kadın kolları tarafından organize edilen ev buluşmasında Mutlutürk ailesinin konuğu oldu. Geçtiğimiz Cuma günü Münih seçim alanını gezen Seymenoğlu, Goethestr ve Arnulfstr'de bulunan AKP standlarını gezerek sokaktaki seçmenler ile fikir alışverişinde bulundu. Ayrıca Seymenoğlu'nun Cuma günü bir diğer ziyareti de Münih Trabzonlular derneği oldu. Seymenoğlu, Münih'in çeşitli bölgelerinde ki genç esnaf ve işverenleri ile buluştu.
23. ve 24. dönem görev yapan AKP Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu Münih'i ziyaret ederek seçim çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Safiye Seymenoğlu, ayağının tozu ile Kadınkolları tarafından kadın kolları tarafından organize edilen ev buluşmasında Mutlutürk ailesinin konuğu oldu.

Geçtiğimiz Cuma günü Münih seçim alanını gezen Seymenoğlu, Goethestr ve Arnulfstr'de bulunan AKP standlarını gezerek sokaktaki seçmenler ile fikir alışverişinde bulundu. Ayrıca Seymenoğlu'nun Cuma günü bir diğer ziyareti de Münih Trabzonlular derneği oldu. Seymenoğlu, Münih'in çeşitli bölgelerinde ki genç esnaf ve işverenleri ile buluştu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.