AKP MİLLİ İRADE KONVOYU DÜZENLEDİ

Siyaset 25.10.2015 - 12:00, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1398+ kez okundu.
 

AKP MİLLİ İRADE KONVOYU DÜZENLEDİ

Münih'te AKP'ye gönül verenler seçim öncesi artık geleneksel hale gelen Milli irade konvoyu düzenledi.
Seçimlerde halkı oy kullanmaya teşvik etmek için "Haydi Münih! Bayrağını ve arabanı al, Milli İrade Konvoyuna katıl!" sloganı ile konvoy düzenledi. Geçtiğimiz Cuma günü Arnulfstr 62 Münih adresinde arabaları ile toplanan AKP destekçileri kornalar eşliğinde şehri turlayarak seçim öncesinde farkındalık yaratmaya çalıştı. UETD Youth Bayern sosyal medya adresinden yapılan açıklamada; "Bu seçimin tekrarı yok.Ülkemiz üzerinde oynanan kirli oyunları ve milli iradeye karşı şer cephesinin karanlık ittifakını bertaraf etmeniz için sandık ayağınıza geldi.Maalesef bir çok vatandaşımız hala oyunu kullanmadı. Neyi daha ne kadar bekleyeceğiz? 25 Ekim tarihine kadar oyumuzu kullanalım, elinden tuttuğumuz iş arkadaşımızı, komşumuzu seçime getirelim. Son günleri beklerseniz, sistemin yetersizliğinden ve kapasite sorunundan oyunuzu kullanamama tehlikesi mevcut. Bu oyunu, sadece oyumuzu kullanarak bozabiliriz. Unutmayın; bu seçimin telafisi yok" açıklaması yapıldı.
Münih'te AKP'ye gönül verenler seçim öncesi artık geleneksel hale gelen Milli irade konvoyu düzenledi.

Seçimlerde halkı oy kullanmaya teşvik etmek için "Haydi Münih! Bayrağını ve arabanı al, Milli İrade Konvoyuna katıl!" sloganı ile konvoy düzenledi.
Geçtiğimiz Cuma günü Arnulfstr 62 Münih adresinde arabaları ile toplanan AKP destekçileri kornalar eşliğinde şehri turlayarak seçim öncesinde farkındalık yaratmaya çalıştı.

UETD Youth Bayern sosyal medya adresinden yapılan açıklamada; "Bu seçimin tekrarı yok.
Ülkemiz üzerinde oynanan kirli oyunları ve milli iradeye karşı şer cephesinin karanlık ittifakını bertaraf etmeniz için sandık ayağınıza geldi.Maalesef bir çok vatandaşımız hala oyunu kullanmadı. Neyi daha ne kadar bekleyeceğiz? 25 Ekim tarihine kadar oyumuzu kullanalım, elinden tuttuğumuz iş arkadaşımızı, komşumuzu seçime getirelim. Son günleri beklerseniz, sistemin yetersizliğinden ve kapasite sorunundan oyunuzu kullanamama tehlikesi mevcut. Bu oyunu, sadece oyumuzu kullanarak bozabiliriz. Unutmayın; bu seçimin telafisi yok" açıklaması yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.