ALMAN BASININDAN İLGİNÇ İDDİA

Spor 28.04.2015 - 11:15, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1609+ kez okundu.
 

ALMAN BASININDAN İLGİNÇ İDDİA

İngiliz basını tarafından Manchester United ile anlaştığı iddia edilen Borussia Dortmund'un Türk oyuncusu İlkay Gündoğan için bu kez Alman basınından Bayern Münih iddia sı geldi.
Bild Gazetesi'nin haberine göre, Borussia Dortmund ile sözleşme yenilemeyen İlkay Gündoğan için Bayern Münih de devreye girdi. Geçtiğimiz gün Bundesliga'da şampiyonluğunu ilan eden Bayern'in İlkay için 30 milyon euroyu gözden çıkarttığı da belirtiliyor.  abere göre Münih ekibi İlkay'ı, kısa süre önce ABD'ye gideceği yönünde haberlerçıkan 30 yaşındaki  Bastian Schweinsteiger'le, 2016 yazında sözleşmesi bitecek olan 33 yaşındaki Xabi Alonso'nun alternatifi olarak görüyor.Bayern Münih ile Borussia Dortmund arasında oynanacak Almanya Kupası yarı final ilk maçı öncesinde bu haberin basında yer alması dikkat çekti. İki ekibin arası daha önce Götze ve Lewandowski transferleri sırasında hayli gerilmiş ve Reus hakkında çıkan transfer iddiaları sonrasında ise Bayern'in, Dortmund'daki düşüş sebebiyle artık bu kulüpten transfer yapmama kararı aldığı iddia edilmişti.  (HÜRRİYET)
İngiliz basını tarafından Manchester United ile anlaştığı iddia edilen Borussia Dortmund'un Türk oyuncusu İlkay Gündoğan için bu kez Alman basınından Bayern Münih iddia sı geldi.

Bild Gazetesi'nin haberine göre, Borussia Dortmund ile sözleşme yenilemeyen İlkay Gündoğan için Bayern Münih de devreye girdi. Geçtiğimiz gün Bundesliga'da şampiyonluğunu ilan eden Bayern'in İlkay için 30 milyon euroyu gözden çıkarttığı da belirtiliyor. 

abere göre Münih ekibi İlkay'ı, kısa süre önce ABD'ye gideceği yönünde haberlerçıkan 30 yaşındaki  Bastian Schweinsteiger'le, 2016 yazında sözleşmesi bitecek olan 33 yaşındaki Xabi Alonso'nun alternatifi olarak görüyor.

Bayern Münih ile Borussia Dortmund arasında oynanacak Almanya Kupası yarı final ilk maçı öncesinde bu haberin basında yer alması dikkat çekti. İki ekibin arası daha önce Götze ve Lewandowski transferleri sırasında hayli gerilmiş ve Reus hakkında çıkan transfer iddiaları sonrasında ise Bayern'in, Dortmund'daki düşüş sebebiyle artık bu kulüpten transfer yapmama kararı aldığı iddia edilmişti.  (HÜRRİYET)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.