ALMANLAR TÜRKİYE’YE TATİLE GİDECEK Mİ ?

Yaşam 26.06.2016 - 15:35, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2554+ kez okundu.
 

ALMANLAR TÜRKİYE’YE TATİLE GİDECEK Mİ ?

münihinsesi.com Genel Yayın Yönetmeni Deniz Gezginci, CNN TÜRK’te yayınlanan Duygu Demirdağ ile İnsanlık Hali programı için Almanya sokaklarındaydı.
Almanya'da iş yapan Türk acenteler ve tatil planları yapan Alman vatandaşlara konuştu. Bu sene ilk altı aylık süreçte Türkiye’ye tatile giden Alman turistlerin sayısında %32’lik bir azalma oldu. Almanlar tatil için neden Türkiye’yi tercih etmediler ? Konuşulan Almanlardan bir kısmı Türkiye’de ki olaylardan korktukları için bu sene tatil için Türkiye’yi seçmediklerini belirtirken bir kısmı da korkulacak bir şey olmadığını belirtti. İşte Türkiye’de gündeme oturan o haber..
münihinsesi.com Genel Yayın Yönetmeni Deniz Gezginci, CNN TÜRK’te yayınlanan Duygu Demirdağ ile İnsanlık Hali programı için Almanya sokaklarındaydı.

Almanya'da iş yapan Türk acenteler ve tatil planları yapan Alman vatandaşlara konuştu.

Bu sene ilk altı aylık süreçte Türkiye’ye tatile giden Alman turistlerin sayısında %32’lik bir azalma oldu. Almanlar tatil için neden Türkiye’yi tercih etmediler ? Konuşulan Almanlardan bir kısmı Türkiye’de ki olaylardan korktukları için bu sene tatil için Türkiye’yi seçmediklerini belirtirken bir kısmı da korkulacak bir şey olmadığını belirtti.

İşte Türkiye’de gündeme oturan o haber..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.