EN BÜYÜK ÇİFTÇİ PAZARI MÜNİH’TE KURULDU

Yaşam 10.09.2016 - 17:09, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2084+ kez okundu.
 

EN BÜYÜK ÇİFTÇİ PAZARI MÜNİH’TE KURULDU

Münih’te geçtiğimiz hafta Pazar günü Odeonsplatz ve Ludwigstrasse arasına Almanya’nın en büyük çiftçi pazarı kuruldu.
Çiftçiler ziyaretçileri Bavyera müziği ve misafirperverliği ile karşıladı. Binlerce kişinin ziyaret ettiği pazarda Baverya’nın dört bir yanından çiftçi kendi yetiştirdiği ürünleri sergiledi.   Ziyaretçiler lezzetli peynirler, bir birinden çeşit etler, sebze, meyve, şaraplar ve meşhur Baverya biralarının tadını çıkardı. Festivale sabahın erken saatlerinde ziyaretçiler akın etti. Binlerce kişi taze meyve ve sebzelerin sergilediği pazarda hem alışveriş yaptı hem enfes yemeklerin tadına baktı hem de müzik eşliğinde eğlendi. Havanın güzel olmasını fırsat bilen Münihliler Odeonsplatz’ın ortasına kurulan büyük bira bahçesinde tarihe karşı biralarını yudumlarken Bavyera müziklerine eşlik etti.  Tarım Bakanı Helmut Brunner standları bir bir dolaşıp çiftçilerle sohbet etti.  Brunner ziyaretçilerle konuşarak ilk elden tüketicileri bilgilendirme fırsatı buldu.  Almanya’nın en büyük çiftçi pazarı akşam saat 17.30’a kadar ziyaretçileri ağırladı.  munihinsesi.com / özel
Münih’te geçtiğimiz hafta Pazar günü Odeonsplatz ve Ludwigstrasse arasına Almanya’nın en büyük çiftçi pazarı kuruldu.

Çiftçiler ziyaretçileri Bavyera müziği ve misafirperverliği ile karşıladı. Binlerce kişinin ziyaret ettiği pazarda Baverya’nın dört bir yanından çiftçi kendi yetiştirdiği ürünleri sergiledi.   Ziyaretçiler lezzetli peynirler, bir birinden çeşit etler, sebze, meyve, şaraplar ve meşhur Baverya biralarının tadını çıkardı.

Festivale sabahın erken saatlerinde ziyaretçiler akın etti. Binlerce kişi taze meyve ve sebzelerin sergilediği pazarda hem alışveriş yaptı hem enfes yemeklerin tadına baktı hem de müzik eşliğinde eğlendi.

Havanın güzel olmasını fırsat bilen Münihliler Odeonsplatz’ın ortasına kurulan büyük bira bahçesinde tarihe karşı biralarını yudumlarken Bavyera müziklerine eşlik etti.  Tarım Bakanı Helmut Brunner standları bir bir dolaşıp çiftçilerle sohbet etti.  Brunner ziyaretçilerle konuşarak ilk elden tüketicileri bilgilendirme fırsatı buldu.  Almanya’nın en büyük çiftçi pazarı akşam saat 17.30’a kadar ziyaretçileri ağırladı. 

munihinsesi.com / özel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.