ANADOLU ATEŞİ MÜNİH’TE YANDI

Kültür - Sanat 15.04.2016 - 06:52, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1721+ kez okundu.
 

ANADOLU ATEŞİ MÜNİH’TE YANDI

Türkiye’nin en sevilen dans grubu Anadolu Ateşi Avrupa turnesinin son durağında Münih’te hayranları ile buluştu.
Zenithalle’de gerçekleştirilen gösteriye ilgi oldukça fazlaydı. Suade Entertainment ve Şahmeran Organizasyon tarafından organize edilen gecede Münihli sanatseverler Türk dansının büyüsüne kendilerini kaptırdı. Anadolu’nun dört bir yanından ezgi ve dansların yer aldığı gösteride usta dansçılar  gösterdikleri performansla izleyenleri büyüledi.   Gösterinin ilk yarısında izleyiciler  Münihin Sesi’ne oyunla ilgili düşüncelerini aktardı. Suade Entertainment ve Şahmaran Organizasyon’un Münih’te çok başarılı organizasyonlara imza attıklarını belirten izleyicilerden Erol Başalan; “Çok eğlenceli çok güzel bir organizasyon. Münih’te bu tip organizasyonları devamlı görmek istiyoruz” dedi. Geceye Ausburg’tan katılan Yeşim Özçelik ise; “Gösteriyi harika buldum. Münih’te veya Almanya’nın diğer şehirlerinde  bu tip organizasyonların devamını istiyoruz” dedi.    Gösterinin ikinci yarısında usta dansçılar tarafından sahneye konulan semah gösterisi izleyenlere duygulu anlar yaşatırken Karadeniz’in hızlı ezgileri salondaki coşkuyu doruğa çıkardı.  Davul ile yapılan gösteride izleyiciler dansçılarla birlikte tempo tuttu. Oyunun sonunda Anadolu Ateşi’nin usta dansçıları dakikalarca  ayakta alkışlandı. Şahmeran organizasyondan  Seyfi  Atçeken oyundan sonra emeği gecen herkesi sahnenin ortasına toplayarak teşekkür etti.  Anadolu Ateşi’nin Baş Dansçıları İlayda Arslan ve Ilgın Su Sayman Münihin Sesi’ne düşüncelerini açıkladı. Münih’te muhteşem bir seyirciye oynadıklarını belirten Baş Dansçılardan İlayda Arslan; “Yaklaşık bir buçuk aydır turnedeyiz. Almanya’da çok kalabalık seyirci toplulukları bizleri karşıladı. Bunun için de çok sevinçliyiz. Münih’te turnemizin son gösterimizi yaptık ve muhteşemdi. Bir daha buraya gelmeyi çok isteriz” dedi. Bir diğer Baş Dansçı Ilgın Su Sayman yaptığı açıklamada; “Altı yıldır Anadolu Ateşi’nde dans ediyorum. Turnemiz ilk olarak Hollanda’da başladı daha sonra Almanya ayağı ile devam etti. Avrupa’da olmak bizim için çok önemliydi. İnsanların yakınlığı, sıcaklığı çok güzeldi. Gösteri bittikten sonra herkesin bizi ayakta alkışlaması inanılmaz gurur verici ve duygulandırıcıydı. Münih’te son gösterimizdi  çok heyecanlıydık. Güzel bir kapanış yaptığımızı düşünüyoruz. Herkese çok teşekkür ederiz” dedi.   Deniz GEZGİNCİ / MÜNİH munihinsesi.com / özel
Türkiye’nin en sevilen dans grubu Anadolu Ateşi Avrupa turnesinin son durağında Münih’te hayranları ile buluştu.

Zenithalle’de gerçekleştirilen gösteriye ilgi oldukça fazlaydı. Suade Entertainment ve Şahmeran Organizasyon tarafından organize edilen gecede Münihli sanatseverler Türk dansının büyüsüne kendilerini kaptırdı. Anadolu’nun dört bir yanından ezgi ve dansların yer aldığı gösteride usta dansçılar  gösterdikleri performansla izleyenleri büyüledi.  

Gösterinin ilk yarısında izleyiciler  Münihin Sesi’ne oyunla ilgili düşüncelerini aktardı. Suade Entertainment ve Şahmaran Organizasyon’un Münih’te çok başarılı organizasyonlara imza attıklarını belirten izleyicilerden Erol Başalan; “Çok eğlenceli çok güzel bir organizasyon. Münih’te bu tip organizasyonları devamlı görmek istiyoruz” dedi.

Geceye Ausburg’tan katılan Yeşim Özçelik ise; “Gösteriyi harika buldum. Münih’te veya Almanya’nın diğer şehirlerinde  bu tip organizasyonların devamını istiyoruz” dedi.  

 Gösterinin ikinci yarısında usta dansçılar tarafından sahneye konulan semah gösterisi izleyenlere duygulu anlar yaşatırken Karadeniz’in hızlı ezgileri salondaki coşkuyu doruğa çıkardı.  Davul ile yapılan gösteride izleyiciler dansçılarla birlikte tempo tuttu.

Oyunun sonunda Anadolu Ateşi’nin usta dansçıları dakikalarca  ayakta alkışlandı. Şahmeran organizasyondan  Seyfi  Atçeken oyundan sonra emeği gecen herkesi sahnenin ortasına toplayarak teşekkür etti. 

Anadolu Ateşi’nin Baş Dansçıları İlayda Arslan ve Ilgın Su Sayman Münihin Sesi’ne düşüncelerini açıkladı. Münih’te muhteşem bir seyirciye oynadıklarını belirten Baş Dansçılardan İlayda Arslan; “Yaklaşık bir buçuk aydır turnedeyiz. Almanya’da çok kalabalık seyirci toplulukları bizleri karşıladı. Bunun için de çok sevinçliyiz. Münih’te turnemizin son gösterimizi yaptık ve muhteşemdi. Bir daha buraya gelmeyi çok isteriz” dedi.

Bir diğer Baş Dansçı Ilgın Su Sayman yaptığı açıklamada; “Altı yıldır Anadolu Ateşi’nde dans ediyorum. Turnemiz ilk olarak Hollanda’da başladı daha sonra Almanya ayağı ile devam etti. Avrupa’da olmak bizim için çok önemliydi. İnsanların yakınlığı, sıcaklığı çok güzeldi. Gösteri bittikten sonra herkesin bizi ayakta alkışlaması inanılmaz gurur verici ve duygulandırıcıydı. Münih’te son gösterimizdi  çok heyecanlıydık. Güzel bir kapanış yaptığımızı düşünüyoruz. Herkese çok teşekkür ederiz” dedi.  

Deniz GEZGİNCİ / MÜNİH

munihinsesi.com / özel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.