ARAMIZA KATILMAK İSTER MİSİNİZ ?

Duyurular 11.12.2020 - 08:09, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2048+ kez okundu.
 

ARAMIZA KATILMAK İSTER MİSİNİZ ?

Münihin Sesi tamamen gönüllülük esasına dayalı sosyal yardımlaşma ve dayanışma platformudur. "İyilik bulaşıcıdır" Faaliyetlerimiz hakkında detaylı bilgi haberin devamında.
Münihin Sesi Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Platformu   Ev arayanlarla evini kiralamak isteyenleri bir araya getiren,    İş arayanlarla iş verenleri bir araya getiren,   Öğrencilerin kalacak yer ve yaşadıkları bürokratik sorunlara yardımcı olan,   Almanya’ya yeni gelmiş ailelerin karşılaştığı sorunları, soruları yanıtlayan,    Münih ve çevresinde olan etkinliklerden, önemli olaylardan haberdar eden, Tamamen gönüllülük esasına dayalı sosyal yardımlaşma ve dayanışma platformudur.  WhatsApp grubuna katılmak için sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.    munihinsesi.com       Münihin Sesi Sosyal Medya adresleri; FacebookSayfa➤ https://www.facebook.com/munihinsesi Instagram➤ https://www.instagram.com/munihinsesi FacebookGrup➤ https://www.facebook.com/groups/munihinsesi Youyube ➤ https://www.youtube.com/munihinsesi WhatsAppGrup ➤ +905368638699      
Münihin Sesi tamamen gönüllülük esasına dayalı sosyal yardımlaşma ve dayanışma platformudur. "İyilik bulaşıcıdır" Faaliyetlerimiz hakkında detaylı bilgi haberin devamında.

Münihin Sesi Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Platformu

 

  • Ev arayanlarla evini kiralamak isteyenleri bir araya getiren, 
     
  • İş arayanlarla iş verenleri bir araya getiren,
     
  • Öğrencilerin kalacak yer ve yaşadıkları bürokratik sorunlara yardımcı olan,
     
  • Almanya’ya yeni gelmiş ailelerin karşılaştığı sorunları, soruları yanıtlayan,
     
  •  Münih ve çevresinde olan etkinliklerden, önemli olaylardan haberdar eden,


Tamamen gönüllülük esasına dayalı sosyal yardımlaşma ve dayanışma platformudur.


 WhatsApp grubuna katılmak için sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz. 
 

munihinsesi.com
 

 

 
Münihin Sesi Sosyal Medya adresleri;
WhatsAppGrup ➤ +905368638699

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.