ATATÜRK’Ü VÜCUTLARINDA ÖLÜMSÜZLEŞTİRDİLER

Yaşam 29.11.2016 - 04:39, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1824+ kez okundu.
 

ATATÜRK’Ü VÜCUTLARINDA ÖLÜMSÜZLEŞTİRDİLER

Münih’te hizmet veren Elvin Kosmetik 10 Kasım nedeni ile Kasım ayı boyunca Atatürk imzalı dövmeleri ücretsiz olarak yaptı.
Türkiye’de Smile Tattoo&Piercing, Münih’te Elvin Kosmetik&Tattoostudio adı altında görev yapan Elvin Kara ve ekibi Münih ve Neufahrn’da yaklaşık 200 kişiye ücretsiz olarak Atatürk imzalı dövme yaptı. Normalde sadece 10 Kasım Atatürk`ü anma gününe özel olarak  böyle bir kampanya planladıklarını belirten Elvin Kara; “Özellikle  genç neslin kampanyaya yoğun ilgisi gurur verici idi.  Bu sebepten dolayı ilk defa bu yıl kampanyayı  Kasım ayının sonuna kadar uzattık” dedi. Atatürk dövmesini silmiyoruz… Ömür boyu kalıcı bir etkinliğe imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Elvin Kara; “ Normalde Cover-up  dediğimiz yöntemle birebir dövme kapatma yada silme yapabiliyoruz ancak Atatürk imzalarında kesinlikle kapatma yada silme işlemi yapmıyoruz.  Çünkü zihniyet oyuncak değildir, kolunda Atatürk imzası taşıyan bir Türkün Atatürkçü Düşüncelerinde bir değişiklik olduysa kolunu kestirsin. Asla dövmesini kapatmıyoruz.  Atatürk imza dövmesi isteyen bir Türkün bunu bilmesi yeterli” dedi.  munihinsesi.com / özel
Münih’te hizmet veren Elvin Kosmetik 10 Kasım nedeni ile Kasım ayı boyunca Atatürk imzalı dövmeleri ücretsiz olarak yaptı.

Türkiye’de Smile Tattoo&Piercing, Münih’te Elvin Kosmetik&Tattoostudio adı altında görev yapan Elvin Kara ve ekibi Münih ve Neufahrn’da yaklaşık 200 kişiye ücretsiz olarak Atatürk imzalı dövme yaptı.

Normalde sadece 10 Kasım Atatürk`ü anma gününe özel olarak  böyle bir kampanya planladıklarını belirten Elvin Kara; “Özellikle  genç neslin kampanyaya yoğun ilgisi gurur verici idi.  Bu sebepten dolayı ilk defa bu yıl kampanyayı  Kasım ayının sonuna kadar uzattık” dedi.

Atatürk dövmesini silmiyoruz…

Ömür boyu kalıcı bir etkinliğe imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Elvin Kara; “ Normalde Cover-up  dediğimiz yöntemle birebir dövme kapatma yada silme yapabiliyoruz ancak Atatürk imzalarında kesinlikle kapatma yada silme işlemi yapmıyoruz.  Çünkü zihniyet oyuncak değildir, kolunda Atatürk imzası taşıyan bir Türkün Atatürkçü Düşüncelerinde bir değişiklik olduysa kolunu kestirsin. Asla dövmesini kapatmıyoruz.  Atatürk imza dövmesi isteyen bir Türkün bunu bilmesi yeterli” dedi. 

munihinsesi.com / özel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.