AYAĞI KIRILINCA MAÇ İPTAL OLDU

Spor 31.03.2016 - 08:04, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2746+ kez okundu.
 

AYAĞI KIRILINCA MAÇ İPTAL OLDU

Münih bölgesenin Kreisklassedeki başarılı temsilcisi SV Akgüneyspor kış arasından sonra çıktığı ikinci karşılaşmasında büyük talihsizlik yaşadı.
SV Gar. Trudering takımı ile deplasmanda karşılaşan ekibimiz, kötü saha şartlarının kubanı oldu. Karşılaşmanın 12. Dakikası oynanırken, rakip takımın oyuncusunun Cengiz Devrim isimli (22) oyuncunun ayaklarına arkadan sert vuruşu sonrası bu oyuncu yere yığıldı. Daha sonra yapılan kontrolde oyuncunun ayak bileğinde kırık olduğu anlaşılınca ambulans ve doktor çağrıldı. Bu arada, moralleri bozulan her iki takımın oyuncularıda ortak karar alarak maçı oynayamacaklarını yönetimleri aracılığı ile orta nakeme bildirdiler ve maçta ileri bir tarihe ertelendi. M-AKGÜNEY 1-2: MORAL DESTEĞİ VERİLDİ...Akgüneysporun başarılı genç oyuncusu Cengiz Devrim acı içinde yere yuvarlanırken, ayağınını kırıldığını gören takım arkadaşları ve yöneticiler tarafından ambulans gelene kadar üstü örtülerek manevi olarak moral desteği verilmeye çalışıldı. Genç oyuncu daha sonra hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı. Genç oyuncu Cengiz Devrim hemen hastaneye kaldırılırken, akşam saatlerinde ameliyata alındığı ve başarılı geçtiği öğrenildi. Bu arada, Akgüneyspor mücadele ettiği Kreisklasse liginde 25 puan ile 4.sırada yer alırken, bir maçıda eksik. Orhan GEDİK / MÜNİH  
Münih bölgesenin Kreisklassedeki başarılı temsilcisi SV Akgüneyspor kış arasından sonra çıktığı ikinci karşılaşmasında büyük talihsizlik yaşadı.

SV Gar. Trudering takımı ile deplasmanda karşılaşan ekibimiz, kötü saha şartlarının kubanı oldu. Karşılaşmanın 12. Dakikası oynanırken, rakip takımın oyuncusunun Cengiz Devrim isimli (22) oyuncunun ayaklarına arkadan sert vuruşu sonrası bu oyuncu yere yığıldı. Daha sonra yapılan kontrolde oyuncunun ayak bileğinde kırık olduğu anlaşılınca ambulans ve doktor çağrıldı. Bu arada, moralleri bozulan her iki takımın oyuncularıda ortak karar alarak maçı oynayamacaklarını yönetimleri aracılığı ile orta nakeme bildirdiler ve maçta ileri bir tarihe ertelendi.

M-AKGÜNEY 1-2: MORAL DESTEĞİ VERİLDİ...Akgüneysporun başarılı genç oyuncusu Cengiz Devrim acı içinde yere yuvarlanırken, ayağınını kırıldığını gören takım arkadaşları ve yöneticiler tarafından ambulans gelene kadar üstü örtülerek manevi olarak moral desteği verilmeye çalışıldı. Genç oyuncu daha sonra hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı.

Genç oyuncu Cengiz Devrim hemen hastaneye kaldırılırken, akşam saatlerinde ameliyata alındığı ve başarılı geçtiği öğrenildi.

Bu arada, Akgüneyspor mücadele ettiği Kreisklasse liginde 25 puan ile 4.sırada yer alırken, bir maçıda eksik.

Orhan GEDİK / MÜNİH

 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.