BABALAR GÜNÜNE BÜYÜK EĞLENCE

Yaşam 08.05.2016 - 22:33, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2429+ kez okundu.
 

BABALAR GÜNÜNE BÜYÜK EĞLENCE

Augsburg sehri yakinlarında bulunan Almanya'nın Türk kökenli eğitim gönüllüleri tarafından ilk ve tek yatılı okulu konumunda olan Vision Privatschule tarafından düzenlenen 5 Mayıs Babalar Günü büyük bir eğlence ile kutlandı.
Babalar ve kızlar 7 kategoride düzenlenen yarışmada kıyasıya yarıştı. Yarışmada acı biber yeme yarışmasında 55 adet acı biber yiyen Veli yarışmada en büyük Derici'yi kazandı. Vision Privatschule müdürü Abuzer Zambak," 5 Mayıs günü Almanya'da kutlanan babalar günü nedeniyle öğrencilerimizin babalarını okula davet ettik. Okulumuz yaklaşık 190 kız öğrenciden oluşmaktadır. Öğrencilerimiz  Alman Okul sistemine göre Realschule ve Gymnasium sınıflarında eğitim görmektedir. Almanya'da Türk kökenli eğitim sevdalıları tarafından açılan ilk ve tek yatılı Okulu olan okulumuz geçen yıl realschule de ilk mezunlarını verdi. İlk yıl mezunlarında başarımız yuzde 86 ile gurur verici. Şu an 2016 2017 senesi için kayıtlarımız başlamıştır beşinci sınıftan itibaren Realschule ve Gymnasium okumaya hak kazanan tüm kız öğrencilerimiz okulumuza kayıtlarını yaptırabilirler. Daha detaylı bilgi için lütfen internet sitemiz inceyip Okul müdürümüz aranabilir.http://www.vision-privatschulen.de/  . Bu vesileyle tüm öğrencilerimizin babalarını kutlar saygılarımı sunarım" dedi. OLCAY GÜÇLÜ / GUNZBURG
Augsburg sehri yakinlarında bulunan Almanya'nın Türk kökenli eğitim gönüllüleri tarafından ilk ve tek yatılı okulu konumunda olan Vision Privatschule tarafından düzenlenen 5 Mayıs Babalar Günü büyük bir eğlence ile kutlandı.

Babalar ve kızlar 7 kategoride düzenlenen yarışmada kıyasıya yarıştı. Yarışmada acı biber yeme yarışmasında 55 adet acı biber yiyen Veli yarışmada en büyük Derici'yi kazandı.

Vision Privatschule müdürü Abuzer Zambak," 5 Mayıs günü Almanya'da kutlanan babalar günü nedeniyle öğrencilerimizin babalarını okula davet ettik. Okulumuz yaklaşık 190 kız öğrenciden oluşmaktadır. Öğrencilerimiz  Alman Okul sistemine göre Realschule ve Gymnasium sınıflarında eğitim görmektedir. Almanya'da Türk kökenli eğitim sevdalıları tarafından açılan ilk ve tek yatılı Okulu olan okulumuz geçen yıl realschule de ilk mezunlarını verdi. İlk yıl mezunlarında başarımız yuzde 86 ile gurur verici. Şu an 2016 2017 senesi için kayıtlarımız başlamıştır beşinci sınıftan itibaren Realschule ve Gymnasium okumaya hak kazanan tüm kız öğrencilerimiz okulumuza kayıtlarını yaptırabilirler. Daha detaylı bilgi için lütfen internet sitemiz inceyip Okul müdürümüz aranabilir.http://www.vision-privatschulen.de/  . Bu vesileyle tüm öğrencilerimizin babalarını kutlar saygılarımı sunarım" dedi.

OLCAY GÜÇLÜ / GUNZBURG

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.