BAHAR ŞENLİKLİ TİYATRO

Etkinlik 07.07.2016 - 11:04, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1887+ kez okundu.
 

BAHAR ŞENLİKLİ TİYATRO

AKA Eule Çoçuk Tiyatro Grubu 09 Temmuz Cumartesi günü Bahar Şenliği etkinliğinde sahne alacak.
EULE Çocuk tiyatrosu Murat Sarı'nın yazdığı, İbrahim Bozkurt'un yönettiği Can'ın Rüyası adlı oyunu sergileyecek. Bahar Şenliğinde ayrıca Grup Bulut, Gani Arıkan, Şener Aslan, İsmail Çeliker, Erkan Kaba gibi çok değerli müzisyenler de müzikleri ile şenliğe renk katacak.Ayrıca şenlikte Elvan Çocuk Halk Oyunları Topluluğu da Tür Halk müziğinden sunumlar yapaca. Haidhauser Bürgersaal - Rosenheimerstr 123 adresinde gerçekleştirilecek şenliğin giriş ücreti 5 euro, başlama saati 19.00
AKA Eule Çoçuk Tiyatro Grubu 09 Temmuz Cumartesi günü Bahar Şenliği etkinliğinde sahne alacak.

EULE Çocuk tiyatrosu Murat Sarı'nın yazdığı, İbrahim Bozkurt'un yönettiği Can'ın Rüyası adlı oyunu sergileyecek.

Bahar Şenliğinde ayrıca Grup Bulut, Gani Arıkan, Şener Aslan, İsmail Çeliker, Erkan Kaba gibi çok değerli müzisyenler de müzikleri ile şenliğe renk katacak.
Ayrıca şenlikte Elvan Çocuk Halk Oyunları Topluluğu da Tür Halk müziğinden sunumlar yapaca.

Haidhauser Bürgersaal - Rosenheimerstr 123 adresinde gerçekleştirilecek şenliğin giriş ücreti 5 euro, başlama saati 19.00

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.