BASKETBOL TAKIMINA SAHİP ÇIK !

Spor 01.02.2016 - 11:30, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2877+ kez okundu.
 

BASKETBOL TAKIMINA SAHİP ÇIK !

Almanya'nın tek Türk basketbol takımı olan FC Anadolu Bayern'in son maçını tek bir Türk izlemedi.
Almanya nın tek Türk basketboll takımı olma ünvanını hala elinde bulunduran FC Anadolu Bayern basketbol takımı önceki gün kendi evinde TS Jahn Freising ile karşılaştı. Bir tek Türk vatandaşının bile izlemediği maç çok çekişmeli ve yüksek kalite de oynandı. Maçın sonuna kadar başa baş giden maçı güçlü takım Freising 65-61 kazandı.  Turgay Karademir / MÜNİH
Almanya'nın tek Türk basketbol takımı olan FC Anadolu Bayern'in son maçını tek bir Türk izlemedi.

Almanya nın tek Türk basketboll takımı olma ünvanını hala elinde bulunduran FC Anadolu Bayern basketbol takımı önceki gün kendi evinde TS Jahn Freising ile karşılaştı. Bir tek Türk vatandaşının bile izlemediği maç çok çekişmeli ve yüksek kalite de oynandı. Maçın sonuna kadar başa baş giden maçı güçlü takım Freising 65-61 kazandı. 

Turgay Karademir / MÜNİH


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.