BEKLENEN GALİBİYET GELDİ

Spor 10.11.2015 - 00:37, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2271+ kez okundu.
 

BEKLENEN GALİBİYET GELDİ

Münih Türkgücü Ataspor sekiz hafta sonra ASV Dachau'u 2-1 yenerek üç puanla tanıştı.
Münih Türkgücü Ataspor sahaya Nazim Kücükkaya , Erhan Kilic ,Gökhan Üstün , Mevlüt Cam ,Ercan Eraydin, Onur Yilmaz, Volkan Cukur (83.Min. Musa Kapar ) Ferhat Mavi (57. Min.Victor Carr) , Cengiz Ötkün, Burkibar Cisse , Salif Boubacar (57. Min. Mert Gündüzalp) ilk onbiri ile çıktı. Maça hızlı başlayan Münih Türkgücü Ataspor maçın 9. dakikasında Cengiz Ötkün ile 1-0 öne geçti. Golün hemen ardından maçın 14. dakikasında Ercan Eraydın durumu 2-0'a taşıdı. Maçın ilk yarısı 2-0 Münih Türkgücü Ataspor'un üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıya hızlı başlayan taraf ASV Dachau oldu. Maçın 46. dakikasında Maximilian Bergner farkı bir sayıya indirdi. 2-1 61. dakikada Dennis Bergman skoru beraberliğe taşıdı. 2-2 Maç bu skorla bitecek derken maçın 86. dakikasında Victor Carr'ın golü ile Münih Türkgücü Ataspor kendi evinde üç puanı alan taraf oldu. Teknik Direktör Alper Kayabunar maçtan sonra yaptığı açıklamada; "Özverili mücadelimizin sonucunda kazanan taraf biz olduk. Oyuna çok iyi başladık ancak ikinci yarıda rakip takım bizi yakaladı. Ama maçı bırakmadık ve galip gelen taraf biz olduk. Bundan sonra zor görevler bizi bekliyor. Eminim ki bu oyunumuzla ileriki haftalarda çok daha iyi yerlere geleceğiz" dedi.
Münih Türkgücü Ataspor sekiz hafta sonra ASV Dachau'u 2-1 yenerek üç puanla tanıştı.

Münih Türkgücü Ataspor sahaya Nazim Kücükkaya , Erhan Kilic ,Gökhan Üstün , Mevlüt Cam ,Ercan Eraydin, Onur Yilmaz, Volkan Cukur (83.Min. Musa Kapar ) Ferhat Mavi (57. Min.Victor Carr) , Cengiz Ötkün, Burkibar Cisse , Salif Boubacar (57. Min. Mert Gündüzalp) ilk onbiri ile çıktı.

Maça hızlı başlayan Münih Türkgücü Ataspor maçın 9. dakikasında Cengiz Ötkün ile 1-0 öne geçti.

Golün hemen ardından maçın 14. dakikasında Ercan Eraydın durumu 2-0'a taşıdı.

Maçın ilk yarısı 2-0 Münih Türkgücü Ataspor'un üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan taraf ASV Dachau oldu. Maçın 46. dakikasında Maximilian Bergner farkı bir sayıya indirdi. 2-1

61. dakikada Dennis Bergman skoru beraberliğe taşıdı. 2-2

Maç bu skorla bitecek derken maçın 86. dakikasında Victor Carr'ın golü ile Münih Türkgücü Ataspor kendi evinde üç puanı alan taraf oldu.

Teknik Direktör Alper Kayabunar maçtan sonra yaptığı açıklamada; "Özverili mücadelimizin sonucunda kazanan taraf biz olduk. Oyuna çok iyi başladık ancak ikinci yarıda rakip takım bizi yakaladı. Ama maçı bırakmadık ve galip gelen taraf biz olduk. Bundan sonra zor görevler bizi bekliyor. Eminim ki bu oyunumuzla ileriki haftalarda çok daha iyi yerlere geleceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.