BİLDİRİ İLE OY İSTİYORLAR

Siyaset 05.05.2015 - 11:57, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2661+ kez okundu.
 

BİLDİRİ İLE OY İSTİYORLAR

Münih'de yaşayan CHP taraftarları, 07 Haziran genel seçimleri için Türklerin yoğun olarak yaşadığı semtlerde bildiri dağıtarak oy istiyor.
Münih'de yaşayan CHP taraftarları, seçim çalışmalarına hız verdi. Haftasonları toplanıp seçim ile ilgili çalışmalar yapan grup, her Cumartesi günü Passing, Neu-Perlach, Hauptbahnhof ve Mira Einkaufszentrum ile Olimpiaeinkaufszentrum´de hazırladıkları bildiriyi ve CHP'nin Türkiye'de yurtdışı için hazırladığı ilanları dağıtıyor. Bu ilanlarda Münih'te yaşayan Türklerin oylarını neden CHP'ye atmaları gerektiği yer alıyor. Amaçlarının Münih'te yaşayan Türkleri CHP'ye yönlendirmek olduğunu belirten Prof. Dr. Aydın Fındıkçı; "Türkiye çok kritik bir noktadan geçiyor. Önümüzdeki seçimler de Türk halkının geleceği için çok önemli. Münih'de çok geniş bir CHP tabanı var. Biz de bu tabanla hareket ediyoruz ve ortaklaşa dile getirdiğimiz CHP taleplerini çevremize dağıtıyoruz. Böylelikle hem yurttaşlarımızı bilgilendiriyoruz hem de Münih´de duyarlı CHP´lilerin olduğunu yurttaşlarımızın bilgisine sunuyoruz" dedi. Öte yandan CHP taraftarları 08 Mayıs tarihinde saat 17.00'de buluşup sandık başına birlikte gitme kararı aldı. Münih'de ki CHP' taraftarlarının dağıttığı bildiride şu açıklamalar yer aldı;  SEVGİLİ YURTTAŞLARIMIZ, DEĞERLİ KARDEŞLERİMİZ ! 7 HAZIRAN 2015 TARİHLİ MİLLETVEKİLLİĞİ GENEL SEÇİMLERİNDE MUTLAKA OY KULLANMALISINIZ VE OYUNUZU CHP´NE VEREREK, HEM SİZİN HEM DE GÜZEL TÜRKIYE´MİZİN PARLAK GELECEĞİNE VE İSTİKBALİNE KATKI SUNMUŞ OLACAKSINIZ ! ÇÜNKÜ: - CHP; ALMANYA´DA YAŞAYAN YURTTAŞLARIMIZIN HER TÜRLÜ SORUNUNUN YAKINDAN TAKIPÇİSİ OLAN BİR PARTİDİR,- CHP; TÜRKİYE İLE ALMANYA ARASINDA EKONOMİK, SİYASİ, KÜLTÜREL VE DOSTLUK İLİŞKİLERİNİN EN ÜST DÜZEYDE KARŞILIKLI ÇIKAR ESASINA DAYALI GELIŞTİREREK YÜRÜTÜLMESİNE İNANAN BİR PARTİDİR,- CHP; TÜRKİYE‘DE YAŞAYAN HER TÜRK VATANDAŞIN EŞİT VATANDAŞLIK STATÜSÜNDE OLMASINI HEDEFLEYEN BİR PARTİDİR,- CHP; TÜM İNANÇLARA EŞİT MESAFEDE OLAN VE TÜM İNANÇLARIN ÖZGÜR YAŞAMASINI GARANTİ EDEN BİR PARTİDİR,- CHP; LÁİK DEMOKRASİNİN YAŞATILMASININ, İNSAN HAKLARININ UYGULANMASININ GARANTİSİ VE ULUSAL BÜTÜNLÜĞÜN CİMENTOSU OLAN BİR PARTİDİR,- CHP; TÜRKİYE´DE KARDEŞLİĞİN, EKONOMİK REFAHIN, SİYASİ İSTİKRARIN VE İÇ BARIŞIN TEMİNATI OLAN BIR PARTİDİR,- CHP; HUKUK DEVLETİ YERİNE FAŞİST BİR REJİM KURMAK İSTEYENLERDEN VE TERÖRE DESTEK VERENLERDEN HUKUK ÖNÜNDE HESAP SORACAK OLAN TEK PARTİDİR ! SAYGILARIMLZLA! munihinsesi.com/özel
Münih'de yaşayan CHP taraftarları, 07 Haziran genel seçimleri için Türklerin yoğun olarak yaşadığı semtlerde bildiri dağıtarak oy istiyor.

Münih'de yaşayan CHP taraftarları, seçim çalışmalarına hız verdi. Haftasonları toplanıp seçim ile ilgili çalışmalar yapan grup, her Cumartesi günü Passing, Neu-Perlach, Hauptbahnhof ve Mira Einkaufszentrum ile Olimpiaeinkaufszentrum´de hazırladıkları bildiriyi ve CHP'nin Türkiye'de yurtdışı için hazırladığı ilanları dağıtıyor. Bu ilanlarda Münih'te yaşayan Türklerin oylarını neden CHP'ye atmaları gerektiği yer alıyor.

Amaçlarının Münih'te yaşayan Türkleri CHP'ye yönlendirmek olduğunu belirten Prof. Dr. Aydın Fındıkçı; "Türkiye çok kritik bir noktadan geçiyor. Önümüzdeki seçimler de Türk halkının geleceği için çok önemli. Münih'de çok geniş bir CHP tabanı var. Biz de bu tabanla hareket ediyoruz ve ortaklaşa dile getirdiğimiz CHP taleplerini çevremize dağıtıyoruz. Böylelikle hem yurttaşlarımızı bilgilendiriyoruz hem de Münih´de duyarlı CHP´lilerin olduğunu yurttaşlarımızın bilgisine sunuyoruz" dedi.

Öte yandan CHP taraftarları 08 Mayıs tarihinde saat 17.00'de buluşup sandık başına birlikte gitme kararı aldı. 
Münih'de ki CHP' taraftarlarının dağıttığı bildiride şu açıklamalar yer aldı; 


SEVGİLİ YURTTAŞLARIMIZ, DEĞERLİ KARDEŞLERİMİZ !

7 HAZIRAN 2015 TARİHLİ MİLLETVEKİLLİĞİ GENEL SEÇİMLERİNDE MUTLAKA OY KULLANMALISINIZ VE OYUNUZU CHP´NE VEREREK, HEM SİZİN HEM DE GÜZEL TÜRKIYE´MİZİN PARLAK
GELECEĞİNE VE İSTİKBALİNE KATKI SUNMUŞ OLACAKSINIZ !

ÇÜNKÜ:

- CHP; ALMANYA´DA YAŞAYAN YURTTAŞLARIMIZIN HER TÜRLÜ SORUNUNUN YAKINDAN TAKIPÇİSİ OLAN BİR PARTİDİR,

- CHP; TÜRKİYE İLE ALMANYA ARASINDA EKONOMİK, SİYASİ, KÜLTÜREL VE DOSTLUK İLİŞKİLERİNİN EN ÜST DÜZEYDE KARŞILIKLI ÇIKAR ESASINA DAYALI GELIŞTİREREK YÜRÜTÜLMESİNE İNANAN BİR PARTİDİR,

- CHP; TÜRKİYE‘DE YAŞAYAN HER TÜRK VATANDAŞIN EŞİT VATANDAŞLIK STATÜSÜNDE OLMASINI HEDEFLEYEN BİR PARTİDİR,

- CHP; TÜM İNANÇLARA EŞİT MESAFEDE OLAN VE TÜM İNANÇLARIN ÖZGÜR YAŞAMASINI GARANTİ EDEN BİR PARTİDİR,

- CHP; LÁİK DEMOKRASİNİN YAŞATILMASININ, İNSAN HAKLARININ UYGULANMASININ GARANTİSİ VE ULUSAL BÜTÜNLÜĞÜN CİMENTOSU OLAN BİR PARTİDİR,

- CHP; TÜRKİYE´DE KARDEŞLİĞİN, EKONOMİK REFAHIN, SİYASİ İSTİKRARIN VE İÇ BARIŞIN TEMİNATI OLAN BIR PARTİDİR,

- CHP; HUKUK DEVLETİ YERİNE FAŞİST BİR REJİM KURMAK İSTEYENLERDEN VE TERÖRE DESTEK VERENLERDEN HUKUK ÖNÜNDE HESAP SORACAK OLAN TEK PARTİDİR !

SAYGILARIMLZLA!

munihinsesi.com/özel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.