BİR SABAH UYANDI VE KARAR VERDİ

Sağlık 19.03.2015 - 13:20, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2812+ kez okundu.
 

BİR SABAH UYANDI VE KARAR VERDİ

Münih'te yaşayan Kaan Kahraman bir sene üç ay gibi kısa sürede 70 kilo verdi. 175 kilodan 105 kiloya düşen Kaan, bu işin sırrını munihinsesi.com'a anlattı.
Özel bir şirkette Bürokaufmann olarak görev yapan Kaan Kahraman,  bir sene üç ay gibi kısa sürede 70 kilo verdi. 175 kilodan 105 kiloya düşen Kaan, 2013 senesinin Aralık ayında bir akşam yatağa 175 kilo olarak yattı ve sabah uyandığında zayıflama kararı aldı.Kaan Karaman'ın hayatı o günden sonra çok değişti. Haftanın beş günü spor ve fitness yapan Kaan, ailesinin ve arkadaşlarının desteği ile kısa bir sürede 70 kilo vermeyi başardı. Kilo vermenin çok zor olduğunu belirten Kaan; "İnsan karar verince ve uygulayınca istediği her şeyi yapabiliyor. Yakın çevrem arkamda durmasaydı belki ben de başaramazdım ama onlar bana her zaman inandılar" dedi.Kendisi gibi kilo vermek isteyenlere önerisini sorduğumuz Kaan;"Bu işin ana prensibi düzenli beslenmek ve spor yapmak. Benim gibi çok kilolu olanların koşu bandında koşması dizleri için tehlikeli olabiliyor. Benim onlara nacizane tavsiyem koşu yerine  cross yapsınlar. Ayrıca haftanın beş günü spor yapsınlar ve sağlıklı beslensinler.  Akşam saat 18.00'den sonra meyve bile yemeyin. Yağlı şeylerden uzak durun, daha çok salataya, haşlanmış besinlere ve fırına sürülmüş yiyecekler yemeye çalışın" dedi.   munihinsesi.com/özel
Münih'te yaşayan Kaan Kahraman bir sene üç ay gibi kısa sürede 70 kilo verdi. 175 kilodan 105 kiloya düşen Kaan, bu işin sırrını munihinsesi.com'a anlattı.

Özel bir şirkette Bürokaufmann olarak görev yapan Kaan Kahraman,  bir sene üç ay gibi kısa sürede 70 kilo verdi. 175 kilodan 105 kiloya düşen Kaan, 2013 senesinin Aralık ayında bir akşam yatağa 175 kilo olarak yattı ve sabah uyandığında zayıflama kararı aldı.

Kaan Karaman'ın hayatı o günden sonra çok değişti. Haftanın beş günü spor ve fitness yapan Kaan, ailesinin ve arkadaşlarının desteği ile kısa bir sürede 70 kilo vermeyi başardı. Kilo vermenin çok zor olduğunu belirten Kaan; "İnsan karar verince ve uygulayınca istediği her şeyi yapabiliyor. Yakın çevrem arkamda durmasaydı belki ben de başaramazdım ama onlar bana her zaman inandılar" dedi.

Kendisi gibi kilo vermek isteyenlere önerisini sorduğumuz Kaan;"Bu işin ana prensibi düzenli beslenmek ve spor yapmak. Benim gibi çok kilolu olanların koşu bandında koşması dizleri için tehlikeli olabiliyor. Benim onlara nacizane tavsiyem koşu yerine  cross yapsınlar. Ayrıca haftanın beş günü spor yapsınlar ve sağlıklı beslensinler.  Akşam saat 18.00'den sonra meyve bile yemeyin. Yağlı şeylerden uzak durun, daha çok salataya, haşlanmış besinlere ve fırına sürülmüş yiyecekler yemeye çalışın" dedi.  

munihinsesi.com/özel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.