BİRLİKTE KONUŞALIM

Duyurular 25.09.2018 - 06:34, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2847+ kez okundu.
 

BİRLİKTE KONUŞALIM

CSU tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Türk – Alman diyalog etkinliği 25 Eylül Salı akşamı saat 19.30’da gerçekleştirilecek.
Bu yıl “Birlikte Konuşalım” parolası ile gerçekleştirilecek olan etkinliğe Bavyera Eyalet Hükümeti Entegrasyon Komiseri, Mechthilde Wittmann, CSU Genel Sekreteri Markus Blume ve Serdar Duran katılacak.   Löwe & Raute, CSU-Landesleitung, Mies-van-der-Rohe-Str.1, 80807 München adresinde gerçekleştirilecek olan etkinliğe katılım için veranstaltung@csu-bayern.de adresinden kayıt olunması gerekiyor.
CSU tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Türk – Alman diyalog etkinliği 25 Eylül Salı akşamı saat 19.30’da gerçekleştirilecek.

Bu yıl “Birlikte Konuşalım” parolası ile gerçekleştirilecek olan etkinliğe Bavyera Eyalet Hükümeti Entegrasyon Komiseri, Mechthilde Wittmann, CSU Genel Sekreteri Markus Blume ve Serdar Duran katılacak.

 

Löwe & Raute, CSU-Landesleitung, Mies-van-der-Rohe-Str.1, 80807 München adresinde gerçekleştirilecek olan etkinliğe katılım için veranstaltung@csu-bayern.de adresinden kayıt olunması gerekiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.