BU 5 BİRA BAHÇESİNİ MUTLAKA ZİYARET ETMELİSİNİZ

Seyahat 09.07.2021 - 16:10, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2651+ kez okundu.
 

BU 5 BİRA BAHÇESİNİ MUTLAKA ZİYARET ETMELİSİNİZ

Dünyanın en güzel şehirlerinden biri olan Münih’e yaz geldi. Münih deyince akla ilk olarak ne gelir? Birbirinden lezzetli biraları ve bira bahçeleri. Münih’te yaşıyorsanız ve yazın buz gibi bira içmeyi seviyorsanız bu beş bira bahçesini mutlaka ziyaret etmelisiniz.
1-) Seerestaurant Alpenblick   Bira keyfinizi Bavyera lezzetleri ile birlikte göl manzarası eşliğinde yaşayabileceğiniz bir yer. Seerestaurant Alpenblick'te Staffelsee ve Alplerin muhteşem manzarası eşliğinde rahatlayabilirsiniz.  Taze çekilmiş bira, Oktoberfest menüleri ve her türlü Bavyera lezzetleri ile görülmeye değer bir bira bahçesi .   2-) Gasthof Alpenrose   Grainbach am Samerberg'deki Gasthof Alpenrose, mevsimlik mutfağıyla ünlüdür. Aile tarafından işletilen bira bahçesinde, kilisenin yanındaki muhteşem manzaralı çatı terasında dinlenebilirsiniz.   3-) Lug ins Land   Augsburg şehir duvarında harika bir manzara eşliğinde yemek yiyin. Geleneksel Bavyera bira bahçesi Lug ins Land, hem tatilciler hem de Augsburg sakinleri arasında çok popülerdir. Şehir surunun hemen yanında yer alan bira bahçesinin harika atmosferinde mola verebilirsiniz.   4-) Klosterbräustüberl Reutberg   Yürüyüşçüler, bisikletçiler ve günübirlik geziciler için Klosterbräustüberl her zaman dinlenmek için popüler bir yer. Burada muhteşem bir dağ manzarası eşliğinde Bavyera spesiyalitelerinin ve Reutberger bira fabrikasından manastır birasının tadını çıkarabilirsiniz.   5-) Alte Villa     Ammersee manzaralı eski kestane ağaçlarının altında oturmak - bunu Alte Villa bira bahçesinde yapabilirsiniz. Menüde taze tavuk, çıtır yedek kaburga, obazda, çubukta balık ve köfte yer alıyor. Vejetaryen yemekleri de mevcuttur.   munihinsesi.com    işte o bira bahçeleri  
Dünyanın en güzel şehirlerinden biri olan Münih’e yaz geldi. Münih deyince akla ilk olarak ne gelir? Birbirinden lezzetli biraları ve bira bahçeleri. Münih’te yaşıyorsanız ve yazın buz gibi bira içmeyi seviyorsanız bu beş bira bahçesini mutlaka ziyaret etmelisiniz.

1-) Seerestaurant Alpenblick

 

Bira keyfinizi Bavyera lezzetleri ile birlikte göl manzarası eşliğinde yaşayabileceğiniz bir yer. Seerestaurant Alpenblick'te Staffelsee ve Alplerin muhteşem manzarası eşliğinde rahatlayabilirsiniz.  Taze çekilmiş bira, Oktoberfest menüleri ve her türlü Bavyera lezzetleri ile görülmeye değer bir bira bahçesi .

 

2-) Gasthof Alpenrose

 

Grainbach am Samerberg'deki Gasthof Alpenrose, mevsimlik mutfağıyla ünlüdür. Aile tarafından işletilen bira bahçesinde, kilisenin yanındaki muhteşem manzaralı çatı terasında dinlenebilirsiniz.

 

3-) Lug ins Land

 

Augsburg şehir duvarında harika bir manzara eşliğinde yemek yiyin. Geleneksel Bavyera bira bahçesi Lug ins Land, hem tatilciler hem de Augsburg sakinleri arasında çok popülerdir. Şehir surunun hemen yanında yer alan bira bahçesinin harika atmosferinde mola verebilirsiniz.

 

4-) Klosterbräustüberl Reutberg

 

Yürüyüşçüler, bisikletçiler ve günübirlik geziciler için Klosterbräustüberl her zaman dinlenmek için popüler bir yer. Burada muhteşem bir dağ manzarası eşliğinde Bavyera spesiyalitelerinin ve Reutberger bira fabrikasından manastır birasının tadını çıkarabilirsiniz.

 

5-) Alte Villa  

 

Ammersee manzaralı eski kestane ağaçlarının altında oturmak - bunu Alte Villa bira bahçesinde yapabilirsiniz. Menüde taze tavuk, çıtır yedek kaburga, obazda, çubukta balık ve köfte yer alıyor. Vejetaryen yemekleri de mevcuttur.

 

munihinsesi.com 

 

işte o bira bahçeleri

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.