BULDUĞU EL BOMBASINI OFİSE GÖTÜRDÜ

Yaşam 13.07.2021 - 11:29, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2918+ kez okundu.
 

BULDUĞU EL BOMBASINI OFİSE GÖTÜRDÜ

Münih'te bir adam geçtiğimiz hafta sonu Isar kenarında yürüyüş yaparken bulduğu el bombasını ofisine götürdü.
Münih Polisi, bir adamın  10 Temmuz Cumartesi günü öğleden sonra 12:50 civarında bulduğu metal nesneleri ofisine götürdüğü ihbarını alınca harekete geçti.   İhbarın doğru çıkması üzerine adamın ofisi güvenlik kordonu altına alındı. Nesneyi değerlendirmek için polis memurları tarafından uzmanlar çağrıldı. Yapılan incelemeler sonucunda el bombası hala patlayabilir durumdaydı ve acilen imha edilmesi gerekiyordu.   Eyalet Kriminal Polis Dairesi'nin özel kuvvetleri tarafından el bombası yakınlardaki Fischerhäuser semtindeki bir taş ocağına götürüldü ve burada kontrollü bir şekilde havaya uçuruldu.   Patlamanın olduğu yer güvenlik altına alınırken,  operasyon sırasında maddi hasar oluşmadı ve kimse yaralanmadı.   Münih Polisi Uyardı...   Münih polisi, savaş döneminden kalmış olabilecek metalik nesneler veya diğer şüpheli görünümlü nesneler bulunduğunda son derece dikkatli olunmasını istedi ve bu durumda, bulunan nesnelerle mümkün olan en uzak mesafenin korunmasını, acil durum numarası 110 aracılığıyla derhal polise haber verilmesini önerdi. Emniyet yetkilileri “Ciddi veya ölümcül yaralanmalara yol açabileceğinden hiçbir şekilde bu tür nesnelere dokunmayın” uyarısında bulundu.   munihinsesi.com
Münih'te bir adam geçtiğimiz hafta sonu Isar kenarında yürüyüş yaparken bulduğu el bombasını ofisine götürdü.

Münih Polisi, bir adamın  10 Temmuz Cumartesi günü öğleden sonra 12:50 civarında bulduğu metal nesneleri ofisine götürdüğü ihbarını alınca harekete geçti.

 

İhbarın doğru çıkması üzerine adamın ofisi güvenlik kordonu altına alındı. Nesneyi değerlendirmek için polis memurları tarafından uzmanlar çağrıldı. Yapılan incelemeler sonucunda el bombası hala patlayabilir durumdaydı ve acilen imha edilmesi gerekiyordu.

 

Eyalet Kriminal Polis Dairesi'nin özel kuvvetleri tarafından el bombası yakınlardaki Fischerhäuser semtindeki bir taş ocağına götürüldü ve burada kontrollü bir şekilde havaya uçuruldu.

 

Patlamanın olduğu yer güvenlik altına alınırken,  operasyon sırasında maddi hasar oluşmadı ve kimse yaralanmadı.

 

Münih Polisi Uyardı...

 

Münih polisi, savaş döneminden kalmış olabilecek metalik nesneler veya diğer şüpheli görünümlü nesneler bulunduğunda son derece dikkatli olunmasını istedi ve bu durumda, bulunan nesnelerle mümkün olan en uzak mesafenin korunmasını, acil durum numarası 110 aracılığıyla derhal polise haber verilmesini önerdi. Emniyet yetkilileri “Ciddi veya ölümcül yaralanmalara yol açabileceğinden hiçbir şekilde bu tür nesnelere dokunmayın” uyarısında bulundu.

 

munihinsesi.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.