BÜLENT SHARİF BOSWELİA'NIN REKLAM YÜZÜ

Magazin 17.08.2015 - 12:13, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2420+ kez okundu.
 

BÜLENT SHARİF BOSWELİA'NIN REKLAM YÜZÜ

Almanya'da çevirdiği dizi ve filimlerle adından sıkça söz ettiren başarılı Türk oyuncu Bülent Sharif, hayvan gıdaları üreten Boswelia şirketinin reklam yüzü oldu.
Almanya'da çevirdiği dizi ve filimlerle adından sıkça söz ettiren başarılı Türk oyuncu Bülent Sharif, hayvan gıdaları üreten Boswelia şirketinin reklam yüzü oldu.  Boswelia'nın özelliği hayvanlar için yüzde yüz doğal, kedi ve köpeklerin rahatlıkla yiyebileceği kimyasal katkı maddesi bulunmayan ürünler olması.    Başarılı oyuncu Bülent Sharif'in Boswelia reklamlarında oynaması ile birlikte ürüne olan ilgi oldukça arttı.    Bülent Sharif kimdir ?   Bülent Sharif Almanya’nın Başkenti Berlin’de doğdu ve çocukluğunu Berlin’in Kreuzberg semtinde geçirdi. Öğrenim yıllarında mankenlik yapan Bülent Sharif, Fashionshooting ve Moda gösterimleri için angaje edildi ve kameraya olan ilgisini bu sayede keşfetti. Uzun süre New York’da kalan genç oyuncu, burada oyunculuğa geçiş planlarının temelini attı. Oyunculuk okulunda eğitim almamasına rağmen oyunculuk da gayet başarılı adımlarla ilerleyen Bülent Sharif, ilk rolünü 1998 yılında Inga Busch ile birlikte „Nisan Çocukları“ isimli sinema filminde paylaştı ve sayısız ödüllere layık görüldü. Yakışıklı ve karakter rollerini başarı ile oynayabilen Bülent Sharif günümüze kadar sayısız ünlü rejisörlerin filmlerinde yer aldı. Bir Gangster komedi filmi olan „Meine beste Feindin“ ’de bir Rumen mafya üyesini canlandırırken, Roland Suso Richter’in filmi „Eine Hand Voll Gras“ filminde, „Die Dickköpfe“ ya da „Trau niemals deinem Schwiegersohn“ prodüksiyonlarında parlak bir oyunculuk örneği sergiledi. Sosyal angajeye büyük önem veren karizmatik oyuncu, oyunculuk dan arta kalan zamanını da anti ırkçılık çalışmalarına ayırıyor. Konuyla ilgili Storyboard ve Treatment´i kendisine ait olan Sosyal Sinema Spotu „Die letzte Bahn“’ı hazırlayan Bülent Sharif, Spot’un rejisörlüğünü üstlenip kendi prodüksiyon şirketinde gerçekleştirdi. Bülent Sharif 2006 yılında almanya nın en büyük özel televizyon kanallarından olan Sat 1.’in „Blackout- Die Erinnerung ist tödlich“ isimli dizisinde yer aldı. 2007 yılında tekrar Sat 1.’ in en başarılı projelerinden „GSG9“ haftalık dizisinde yer aldı ve 2 sezon boyunca sempatik özel tim görevlisi Demir Aslan karakterini canlandırdı. Alman Pro7 televizyon kanalının 2007 yılında çekimlerinin Tayland’ da gerçekleştirdiği iki Bölümlük tv filmi „Die Schatzinsel“ ’d e oyuncumuz Bülent Sharif, Long John Silver’in sağ kolu dilsiz denizci Halil karakterini canlandırdı. Büyük sinema projelerinin vazgeçilmezi olan yakışıklı oyuncu Bülent Sharif, 2006 yılında „Großgösen“ filminde beraber çalıştığı rejisör Andre Hennicke ile „Maximum“ sinema filminde birlikte çalıştı.  munihinsesi.com / özel
Almanya'da çevirdiği dizi ve filimlerle adından sıkça söz ettiren başarılı Türk oyuncu Bülent Sharif, hayvan gıdaları üreten Boswelia şirketinin reklam yüzü oldu.

Almanya'da çevirdiği dizi ve filimlerle adından sıkça söz ettiren başarılı Türk oyuncu Bülent Sharif, hayvan gıdaları üreten Boswelia şirketinin reklam yüzü oldu. 

Boswelia'nın özelliği hayvanlar için yüzde yüz doğal, kedi ve köpeklerin rahatlıkla yiyebileceği kimyasal katkı maddesi bulunmayan ürünler olması. 
 
Başarılı oyuncu Bülent Sharif'in Boswelia reklamlarında oynaması ile birlikte ürüne olan ilgi oldukça arttı. 
 
Bülent Sharif kimdir ?
 
Bülent Sharif Almanya’nın Başkenti Berlin’de doğdu ve çocukluğunu Berlin’in Kreuzberg semtinde geçirdi. Öğrenim yıllarında mankenlik yapan Bülent Sharif, Fashionshooting ve Moda gösterimleri için angaje edildi ve kameraya olan ilgisini bu sayede keşfetti. Uzun süre New York’da kalan genç oyuncu, burada oyunculuğa geçiş planlarının temelini attı. Oyunculuk okulunda eğitim almamasına rağmen oyunculuk da gayet başarılı adımlarla ilerleyen Bülent Sharif, ilk rolünü 1998 yılında Inga Busch ile birlikte „Nisan Çocukları“ isimli sinema filminde paylaştı ve sayısız ödüllere layık görüldü. 

Yakışıklı ve karakter rollerini başarı ile oynayabilen Bülent Sharif günümüze kadar sayısız ünlü rejisörlerin filmlerinde yer aldı. Bir Gangster komedi filmi olan „Meine beste Feindin“ ’de bir Rumen mafya üyesini canlandırırken, Roland Suso Richter’in filmi „Eine Hand Voll Gras“ filminde, „Die Dickköpfe“ ya da „Trau niemals deinem Schwiegersohn“ prodüksiyonlarında parlak bir oyunculuk örneği sergiledi. Sosyal angajeye büyük önem veren karizmatik oyuncu, oyunculuk dan arta kalan zamanını da anti ırkçılık çalışmalarına ayırıyor. Konuyla ilgili Storyboard ve Treatment´i kendisine ait olan Sosyal Sinema Spotu „Die letzte Bahn“’ı hazırlayan Bülent Sharif, Spot’un rejisörlüğünü üstlenip kendi prodüksiyon şirketinde gerçekleştirdi. 

Bülent Sharif 2006 yılında almanya nın en büyük özel televizyon kanallarından olan Sat 1.’in „Blackout- Die Erinnerung ist tödlich“ isimli dizisinde yer aldı. 

2007 yılında tekrar Sat 1.’ in en başarılı projelerinden „GSG9“ haftalık dizisinde yer aldı ve 2 sezon boyunca sempatik özel tim görevlisi Demir Aslan karakterini canlandırdı. 

Alman Pro7 televizyon kanalının 2007 yılında çekimlerinin Tayland’ da gerçekleştirdiği 

iki Bölümlük tv filmi „Die Schatzinsel“ ’d e oyuncumuz Bülent Sharif, Long John Silver’in sağ kolu dilsiz denizci Halil karakterini canlandırdı. 

Büyük sinema projelerinin vazgeçilmezi olan yakışıklı oyuncu Bülent Sharif, 2006 yılında „Großgösen“ filminde beraber çalıştığı rejisör Andre Hennicke ile „Maximum“ sinema filminde birlikte çalıştı. 

munihinsesi.com / özel
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.