CHP MÜNİH BİRLİĞİNE CUMHURİYET TEPKİSİ

Siyaset 30.10.2015 - 15:16, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2359+ kez okundu.
 

CHP MÜNİH BİRLİĞİNE CUMHURİYET TEPKİSİ

Sosyal medyadaki resmi sayfasından Mannheim'da ki Cumhuriyet kutlamalarını desteklediğini belirten ve Münih'te bugün yapılacak kutlamaları görmezden gelen CHP Münih Birliği'nin tavrı tepki ile karşılandı.
CHP Münih Birliği, sosyal medyadaki resmi sitesinde dün Cumhuriyetle ilgili şu açıklamayı yaptı; "Değerli CHP’li Gönül Dostları, Türk Milletinin yeniden doğuşu ile kurulan Cumhuriyet’imizin 92’inci yılını kutlamanın onurunu ve gururunu yaşamaktayız. Türk halkına ve milletine en çok yaraşır yönetim biçimi Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün de belirttiği gibi medeni memleketlerin kabul ettiği Cumhuriyet rejimi olmuştur. Bizlere; ‘En büyük eserimdir’ dediği Cumhuriyetimizi hediye eden Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını bir kez daha büyük bir minnettarlık ve saygı ile anıyoruz.Türk Milleti bugün sana olan bağlılığını, özlemini ve sevgisini yürekten ve büyük bir sesle hep birlikte dile getiriyor Yüce Atatürk... ‘Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun’CHP Almanya Birliklerinin desteklediği, 1 Kasım 2015 Pazar günü Rosengarten Mozartsaal’da yapılacak Cumhuriyet Bayramı coşkusunu gelin hep birlikte kutlayalım" Bu açıklamanın ardından CHP Münih Birliği'ne eleştriler geldi. Bu eleştirilerden ilki CHP Münih Birliği'nin neden milli bayramlarda kutlama yapmadığı ve bugün Münih'te yapılacak olan Cumhuriyet kutlamalarını neden görmezden gelip Mannheim'da ki kutlamaları desteklediği oldu. CHP Münih Birliği Danışma Kurulu Başkanı Zekeriye Uçar, CHP Münih Birliği'nin sosyal medyadaki resmi sayfasında kendi hesabından yaptığı açıklamada; "2 Kasım`da Türkiye AKP`den kurtulacak, Münih`te de CHP özüne Atatürk ilkelerine dönmek zorundadır. CHP heryerde okul olmalıdır. Hakkını veremeyenler, eğer CHP`yi ve Türk Halkını birazcık düşünüyorsa özeleştiri yapar ve gider" diyerek eleştride bulundu. munihinsesi.com / özel
Sosyal medyadaki resmi sayfasından Mannheim'da ki Cumhuriyet kutlamalarını desteklediğini belirten ve Münih'te bugün yapılacak kutlamaları görmezden gelen CHP Münih Birliği'nin tavrı tepki ile karşılandı.

CHP Münih Birliği, sosyal medyadaki resmi sitesinde dün Cumhuriyetle ilgili şu açıklamayı yaptı; "Değerli CHP’li Gönül Dostları, Türk Milletinin yeniden doğuşu ile kurulan Cumhuriyet’imizin 92’inci yılını kutlamanın onurunu ve gururunu yaşamaktayız. Türk halkına ve milletine en çok yaraşır yönetim biçimi Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün de belirttiği gibi medeni memleketlerin kabul ettiği Cumhuriyet rejimi olmuştur. Bizlere; ‘En büyük eserimdir’ dediği Cumhuriyetimizi hediye eden Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını bir kez daha büyük bir minnettarlık ve saygı ile anıyoruz.
Türk Milleti bugün sana olan bağlılığını, özlemini ve sevgisini yürekten ve büyük bir sesle hep birlikte dile getiriyor Yüce Atatürk... ‘Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun’
CHP Almanya Birliklerinin desteklediği, 1 Kasım 2015 Pazar günü Rosengarten Mozartsaal’da yapılacak Cumhuriyet Bayramı coşkusunu gelin hep birlikte kutlayalım"

Bu açıklamanın ardından CHP Münih Birliği'ne eleştriler geldi. Bu eleştirilerden ilki CHP Münih Birliği'nin neden milli bayramlarda kutlama yapmadığı ve bugün Münih'te yapılacak olan Cumhuriyet kutlamalarını neden görmezden gelip Mannheim'da ki kutlamaları desteklediği oldu.

CHP Münih Birliği Danışma Kurulu Başkanı Zekeriye Uçar, CHP Münih Birliği'nin sosyal medyadaki resmi sayfasında kendi hesabından yaptığı açıklamada; "2 Kasım`da Türkiye AKP`den kurtulacak, Münih`te de CHP özüne Atatürk ilkelerine dönmek zorundadır. CHP heryerde okul olmalıdır. Hakkını veremeyenler, eğer CHP`yi ve Türk Halkını birazcık düşünüyorsa özeleştiri yapar ve gider" diyerek eleştride bulundu.

munihinsesi.com / özel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.