CHP MÜNİH KOMİSYONU TOPLANIYOR

Etkinlik 20.05.2016 - 19:18, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1755+ kez okundu.
 

CHP MÜNİH KOMİSYONU TOPLANIYOR

CHP Uzlaşma Komisyonu 22 Mayıs Pazar günü saat 13.00'te üyelik belirleme ve bilgilendirme toplantısı düzenleyecek.
Genel merkez tarafından yetkilendirilen Uzlaşma komisyonu, CHP Münih Birliği üyeleri ve gönüllülerin katılacağı toplantı Ponkratzstr 4. D-80995 adresinde gerçekleştirilecek.  Yapılan açıklamada Emrani Kami, Zekeriye Uçar ve Cansade Özoğul isimlerinden oluşan komisyonun sadece genel merkezi bağlı olduğu bildirildi. Toplantıya bütün CHP üyeleri ve gönül dostları davet edildi. 
CHP Uzlaşma Komisyonu 22 Mayıs Pazar günü saat 13.00'te üyelik belirleme ve bilgilendirme toplantısı düzenleyecek.

Genel merkez tarafından yetkilendirilen Uzlaşma komisyonu, CHP Münih Birliği üyeleri ve gönüllülerin katılacağı toplantı Ponkratzstr 4. D-80995 adresinde gerçekleştirilecek. 

Yapılan açıklamada Emrani Kami, Zekeriye Uçar ve Cansade Özoğul isimlerinden oluşan komisyonun sadece genel merkezi bağlı olduğu bildirildi. Toplantıya bütün CHP üyeleri ve gönül dostları davet edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.