ANILAR MÜNİH’TE CANLANDI

Magazin 07.11.2015 - 12:11, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2315+ kez okundu.
 

ANILAR MÜNİH’TE CANLANDI

Kulis Bar Türk müziğinin usta isimlerinden Coşkun Sabah’ı ağırladı.
Münihli müzik severler Coşkun Sabah’ın konserine büyük ilgi gösterdi.  Kulis Bar’da eğlence saatler öncesinden başladı ve konserden önce kapılar kapandı.  Konuklar en sevilen Coşkun Sabah şarkılarını hep bir ağızdan söyledi. Sıra Coşkun Sabah’ın en çok sevilen şarkısı Anılara geldiğinde Kulis Bar’da eğlence doruğa ulaştı.  Yaptığı konuşmada Türkiye’de şarkıcı değil besteci eksikliği olduğunu söyleyen Coşkun Sabah beste yarışması yapılması gerektiğini belirtti. Kulis Bar’da eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti. Münihin Sesi’ne yaptığı özel açıklamada Münih’i uzun zamandır ihmal ettiğini belirten Sabah; “Zaman zaman Almanya’nın değişik şehirlerinde konserler veriyorum. Bize uzak kalan vatandaşlarımızla bu sayede özlem gideriyoruz. Münih’e uzun zamandır ara verdim en son 12 sene önce gelmiştim. Diğer şehirlere daha sık gittim. Örneğin Dortmund ve Köln’e çok sık gidiyorum.  Münih ile arayı çok açmıştık o nedenle bu konser çok iyi geldi. Umuyorum bu akşam ki konuklarımızda beni özlediklerini bana hissettireceklerdir. Çok iyi bir kitle var. Münih benim çok sevdiğim bir şehir, her zaman ayrı bir yere koyduğum şehir. Umarım bundan sonra her birkaç yılda bir tekrar geleceğim. Kulis Bar çok güzel bir yer. Burada olmaktan çok mutluyum. Bu organizasyonda emeği geçen herkese  çok teşekkür ediyorum” dedi. Coşkun Sabah’ı  Kulis Bar da ağırlamaktan son derece memnun olduklarını belirten Kulis Bar’ın işletmecisi Alpay Kengel; “Elimizden geldiği kadarı ile Münih’e Türkiye’nin sıcak ortamını getirmeye çalışıyoruz. Her Cuma günü değişik konserlerimiz oluyor. Bazen Coşkun Sabah gibi değerli isimleri ağırlıyoruz bazen de türkü ve halk müziği gecesi yapıyoruz. Önümüzde ki programlarda Orhan Ölmez, Koray Avcı gibi isimler var. Bu tarz konserlerimize yılbaşına kadar aynı tempo ile devam edeceğiz. Yılbaşından sonra da yeni sürprizlerle Münihlilerin karşısına geleceğiz.  Cuma günleri ilgi çok iyi oluyor. O nedenle konserlerimizi Cuma günleri düzenliyoruz. Cumartesi günleri de zaten rezervasyonsuz kimseyi alamıyoruz. Biz bu işi yaptığımız sürece elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz” dedi. Coşkun Sabah’ı Münih’e getiren Gök Star Menajerlik şirketinin sahibi Ramazan Gök yaptığı açıklamada; “Kulis Bar’da konserlerimiz devam edecek.  Münihliler için çok büyük sürprizlerimiz var. Büyük sanatçılar ile temas halindeyiz” dedi. munihinsesi.com / özel
Kulis Bar Türk müziğinin usta isimlerinden Coşkun Sabah’ı ağırladı.

Münihli müzik severler Coşkun Sabah’ın konserine büyük ilgi gösterdi.  Kulis Bar’da eğlence saatler öncesinden başladı ve konserden önce kapılar kapandı.  Konuklar en sevilen Coşkun Sabah şarkılarını hep bir ağızdan söyledi.

Sıra Coşkun Sabah’ın en çok sevilen şarkısı Anılara geldiğinde Kulis Bar’da eğlence doruğa ulaştı.  Yaptığı konuşmada Türkiye’de şarkıcı değil besteci eksikliği olduğunu söyleyen Coşkun Sabah beste yarışması yapılması gerektiğini belirtti. Kulis Bar’da eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti.

Münihin Sesi’ne yaptığı özel açıklamada Münih’i uzun zamandır ihmal ettiğini belirten Sabah; “Zaman zaman Almanya’nın değişik şehirlerinde konserler veriyorum. Bize uzak kalan vatandaşlarımızla bu sayede özlem gideriyoruz. Münih’e uzun zamandır ara verdim en son 12 sene önce gelmiştim. Diğer şehirlere daha sık gittim. Örneğin Dortmund ve Köln’e çok sık gidiyorum.  Münih ile arayı çok açmıştık o nedenle bu konser çok iyi geldi. Umuyorum bu akşam ki konuklarımızda beni özlediklerini bana hissettireceklerdir. Çok iyi bir kitle var. Münih benim çok sevdiğim bir şehir, her zaman ayrı bir yere koyduğum şehir. Umarım bundan sonra her birkaç yılda bir tekrar geleceğim. Kulis Bar çok güzel bir yer. Burada olmaktan çok mutluyum. Bu organizasyonda emeği geçen herkese  çok teşekkür ediyorum” dedi.

Coşkun Sabah’ı  Kulis Bar da ağırlamaktan son derece memnun olduklarını belirten Kulis Bar’ın işletmecisi Alpay Kengel; “Elimizden geldiği kadarı ile Münih’e Türkiye’nin sıcak ortamını getirmeye çalışıyoruz. Her Cuma günü değişik konserlerimiz oluyor. Bazen Coşkun Sabah gibi değerli isimleri ağırlıyoruz bazen de türkü ve halk müziği gecesi yapıyoruz. Önümüzde ki programlarda Orhan Ölmez, Koray Avcı gibi isimler var. Bu tarz konserlerimize yılbaşına kadar aynı tempo ile devam edeceğiz. Yılbaşından sonra da yeni sürprizlerle Münihlilerin karşısına geleceğiz.  Cuma günleri ilgi çok iyi oluyor. O nedenle konserlerimizi Cuma günleri düzenliyoruz. Cumartesi günleri de zaten rezervasyonsuz kimseyi alamıyoruz. Biz bu işi yaptığımız sürece elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Coşkun Sabah’ı Münih’e getiren Gök Star Menajerlik şirketinin sahibi Ramazan Gök yaptığı açıklamada; “Kulis Bar’da konserlerimiz devam edecek.  Münihliler için çok büyük sürprizlerimiz var. Büyük sanatçılar ile temas halindeyiz” dedi.

munihinsesi.com / özel


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.