DİKKAT: DOĞRU BEYANDA BULUNMAYANLARA CEZA

Yaşam 24.10.2016 - 22:25, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1167+ kez okundu.
 

DİKKAT: DOĞRU BEYANDA BULUNMAYANLARA CEZA

Hartz IV olarak bilinen sosyal yardım alanlar, iş ajansına eksik ve yanlış bilgi vermeleri halinde para cezasına çarptırılacak. Cezanın 5 bin Euro'ya kadar olması planlanıyor.
ALMAN hükümeti, sosyal yardım alanlara yönelik yeni düzenlemeler planlıyor. Yapılması planlanan düzenlemelerle Hartz IV olarak bilinen sosyal yardım alanların doğru beyanda bulunmasının sağlanması amaçlanıyor.  Buna göre sosyal yardım alanlar, yanlış veya eksik bilgi beyan etmeleri halinde para cezasına çarptırılacak. Para cezasının üst sınırının 5 bin euro olacak. Zamanında istenilen bilgileri vermeyenler de para cezası ödeyecek. Daha önce iş ajanslarına (Jobcenter) yapılan sosyal yardım başvurularında başvuru sahibi eksik veya yanlış bilgi verdiğinde herhangi bir yaptırımla karşılaşmıyordu. KAYNAK: HÜRRİYET
Hartz IV olarak bilinen sosyal yardım alanlar, iş ajansına eksik ve yanlış bilgi vermeleri halinde para cezasına çarptırılacak. Cezanın 5 bin Euro'ya kadar olması planlanıyor.

ALMAN hükümeti, sosyal yardım alanlara yönelik yeni düzenlemeler planlıyor. Yapılması planlanan düzenlemelerle Hartz IV olarak bilinen sosyal yardım alanların doğru beyanda bulunmasının sağlanması amaçlanıyor. 

Buna göre sosyal yardım alanlar, yanlış veya eksik bilgi beyan etmeleri halinde para cezasına çarptırılacak. Para cezasının üst sınırının 5 bin euro olacak. Zamanında istenilen bilgileri vermeyenler de para cezası ödeyecek. 
Daha önce iş ajanslarına (Jobcenter) yapılan sosyal yardım başvurularında başvuru sahibi eksik veya yanlış bilgi verdiğinde herhangi bir yaptırımla karşılaşmıyordu.

KAYNAK: HÜRRİYET

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.