DİKKAT: TÜRKİYE İLE SAAT FARKI İKİYE ÇIKACAK

Yaşam 09.09.2016 - 00:39, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1951+ kez okundu.
 

DİKKAT: TÜRKİYE İLE SAAT FARKI İKİYE ÇIKACAK

Türkiye ile Almanya arasındaki bir saatlik fark ikiye çıkacak.
Türkiye sürpriz bir karar aldı ve kış saati uygulamasını kaldırıldığını bildirdi. Halen uygulanmakta olan yaz saati, Türkiye’de kalıcı olacak. TÜRKİYE’de bütün yıl boyunca ileri saat uygulaması geçerli olacak. Kış saatinin kaldırılmasıyla birlikte Türkiye ile Avrupa ülkeleri arasındaki bir saatlik fark ikiye çıkacak. ,İngiltere ile üçe 3’e çıkacak. Halen Türkiye, Almanya, Fransa, Hollanda, Belçika, İtalya, İsveç, İsviçre, Danimarka gibi Avrupa ülkelerinden bir, İngiltere’den ise iki saat önde... Türkiye 30 Ekim’de bütündünya ile birlikte kış saati uygulamasına geçecekti. Ancak Türkiye artık sürekli yaz saati uygulama kararı aldı. Bu durumda Avrupa ülkeleri ekim sonunda saatlerini bir saat geri alınca Türkiye ile arasında iki saat fark oluşacak. Türkiye, Almanya, Fransa, Hollanda, Belçika, İtalya, İsveç, İsviçre, Danimarka gibi Avrupa ülkelerinden iki, İngiltere’den ise üç saat önde olacak. Kaynak: Hürriyet
Türkiye ile Almanya arasındaki bir saatlik fark ikiye çıkacak.

Türkiye sürpriz bir karar aldı ve kış saati uygulamasını kaldırıldığını bildirdi. Halen uygulanmakta olan yaz saati, Türkiye’de kalıcı olacak.

TÜRKİYE’de bütün yıl boyunca ileri saat uygulaması geçerli olacak. Kış saatinin kaldırılmasıyla birlikte Türkiye ile Avrupa ülkeleri arasındaki bir saatlik fark ikiye çıkacak. ,İngiltere ile üçe 3’e çıkacak.

Halen Türkiye, Almanya, Fransa, Hollanda, Belçika, İtalya, İsveç, İsviçre, Danimarka gibi Avrupa ülkelerinden bir, İngiltere’den ise iki saat önde... Türkiye 30 Ekim’de bütündünya ile birlikte kış saati uygulamasına geçecekti. Ancak Türkiye artık sürekli yaz saati uygulama kararı aldı. Bu durumda Avrupa ülkeleri ekim sonunda saatlerini bir saat geri alınca Türkiye ile arasında iki saat fark oluşacak.

Türkiye, Almanya, Fransa, Hollanda, Belçika, İtalya, İsveç, İsviçre, Danimarka gibi Avrupa ülkelerinden iki, İngiltere’den ise üç saat önde olacak.

Kaynak: Hürriyet

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.