DİŞİ APSE YAPINCA CANINDAN OLDU

Yaşam 23.10.2016 - 15:24, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2445+ kez okundu.
 

DİŞİ APSE YAPINCA CANINDAN OLDU

Münih 46 yaşında vefat eden üç çocuk babası Murat Kaya için ağladı.
Münih’te yaşayan Murat Kaya’nın genç yaşta vefatı sevenlerini yasa boğdu. Dişinin apse yapması ve iltihabın kana karışması nedeni ile 46 yaşında hayata veda eden Murat Kaya önceki gün Münih’te düzenlenen cenaze töreni ile defnedildi. Sevenlerini yasa boğan Murat Kaya’nın üç çocuğu yetim kaldı. Murat Kaya’ya Allahtan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı dileriz. MÜNİHİN SESİ
Münih 46 yaşında vefat eden üç çocuk babası Murat Kaya için ağladı.

Münih’te yaşayan Murat Kaya’nın genç yaşta vefatı sevenlerini yasa boğdu. Dişinin apse yapması ve iltihabın kana karışması nedeni ile 46 yaşında hayata veda eden Murat Kaya önceki gün Münih’te düzenlenen cenaze töreni ile defnedildi. Sevenlerini yasa boğan Murat Kaya’nın üç çocuğu yetim kaldı.

Murat Kaya’ya Allahtan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı dileriz.

MÜNİHİN SESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.