EMRE ÇUKUR İKİNCİ MAÇINA ÇIKIYOR

Etkinlik 12.07.2016 - 13:06, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2087+ kez okundu.
 

EMRE ÇUKUR İKİNCİ MAÇINA ÇIKIYOR

Dünya Boks Şampiyonu Levent Çukur'un oğlu Emre Çukur 15 Temmuz Cuma günü saat 19.00'da ikinci maçına çıkacak.
İkinci profesyonel maçında orta hafif siklet 78 kiloda Bosnalı rakibi ile karşılaşacak olan Emre Çukur, altıncı sırada ringe çıkacak. Hotel Dolce - Unterschleissheim adresinde yapılacak olan müsabakalar saat 19.00 itibari ile başlayacak. Boks gecesinde birbirinden çekişmeli 12 maç yapılacak. Levent Çukur; “Emre Çukur’un ikinci hazırlık maçı olacak. Bir iki hazırlık maçından sonra da şampiyonluk için dövüşeceğiz” dedi.  Kendisi için bu önemli maçta herkesi yanında görmek istediğini belirten Emre Çukur; “İkinci maçıma çıkacağım için çok seviniyorum. O maçta da Türkiye’yi temsil edeceğim. Herkesi yanımda görmek istiyorum” dedi. 15 Temmuz Çarşamba akşamı Ballhaus Forum’da yer alan 3500 kişilik Münih Dolce Oteli’nin salonunda  gerçekleştirilecek olan PETKO’s LMS boks akşamı SAT1 televizyonu tarafından da yayınlanacak. Gecede Howik Bebraham ve Robert Tlatlik’in karşılaşması nefes kesecek. Emre Çukur ve baba Levent Çukur ile Münihin Sesi'nde 14 Nisan 2016 tarihinde gerçekleştirdiğimiz röportaja ulaşmak için tıklayınız...
Dünya Boks Şampiyonu Levent Çukur'un oğlu Emre Çukur 15 Temmuz Cuma günü saat 19.00'da ikinci maçına çıkacak.

İkinci profesyonel maçında orta hafif siklet 78 kiloda Bosnalı rakibi ile karşılaşacak olan Emre Çukur, altıncı sırada ringe çıkacak.

Hotel Dolce - Unterschleissheim adresinde yapılacak olan müsabakalar saat 19.00 itibari ile başlayacak. Boks gecesinde birbirinden çekişmeli 12 maç yapılacak.

Levent Çukur; “Emre Çukur’un ikinci hazırlık maçı olacak. Bir iki hazırlık maçından sonra da şampiyonluk için dövüşeceğiz” dedi. 

Kendisi için bu önemli maçta herkesi yanında görmek istediğini belirten Emre Çukur; “İkinci maçıma çıkacağım için çok seviniyorum. O maçta da Türkiye’yi temsil edeceğim. Herkesi yanımda görmek istiyorum” dedi. 

15 Temmuz Çarşamba akşamı Ballhaus Forum’da yer alan 3500 kişilik Münih Dolce Oteli’nin salonunda  gerçekleştirilecek olan PETKO’s LMS boks akşamı SAT1 televizyonu tarafından da yayınlanacak. Gecede Howik Bebraham ve Robert Tlatlik’in karşılaşması nefes kesecek.

Emre Çukur ve baba Levent Çukur ile Münihin Sesi'nde 14 Nisan 2016 tarihinde gerçekleştirdiğimiz röportaja ulaşmak için tıklayınız...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.