ERBAKAN, MÜNİH`TE ANILDI

Siyaset 07.03.2016 - 00:02, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2149+ kez okundu.
 

ERBAKAN, MÜNİH`TE ANILDI

Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan'ı ölümünün 5. yılında Münih’te düzenlenen bir etkinlikle anıldı.
Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan'ı ölümünün 5. yılında Münih’te düzenlenen bir etkinlikle anıldı. Etkinlikte, Refah Partisi Sultanbeyli Belediye Başkanı Ali Nabi Koçak, Saadet Partisi Viyana Bölge Başkan’ı Arif Şen, Saadet Partisi Güney Bavyera Sorumlusu Taner Kuzen, Milli Gazete Avrupa Kordinatörü Mehmet Karaca ve Nürnberg Bölge Başkan’ı Yüksel Taş konuşmalar yaptılar.  İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan proğram Kuran-ı Kerim tilavetiyle devam etti. Açılış konuşmasını yapan Güney Bavyera Bölge Başkan’ı Mahmut Karali “Milli görüş davasına hizmet eden ve bu davada mücadele ederken hakkın huzuruna kavuşan, başta milli görüş lideri pek muhterem hocam Prof. Dr. Necmeddin Erbakan olmak üzere ve hakkın rahmetine kavuşan tüm milli görüşçü kardeşlerimizin mekânlarının cennet olmasını temenni ediyorum” dedi.  Saadet Partisi Güney Bavyera Sorumlusu Taner Kuzen ise “Dünya tarihinin en manalı günlerinden bir tanesidir 28 Şubat.  Şubat, ne hikmetse bütün mücahitlerin hakka yürüdügü aydır” dedi.    Milli Gazete Avrupa Kordinatörü Mehmet Karace ise “biz Prof. Dr.Erbakan Hocamızı anlamayı nasıl başarabiliriz. Bu bizim için bundan sonra önemli eyer onun bize gösterdiği yoldan şaşmadan ve onu tatbik ederek yürürsek içrata dönerek yürürsek konuşarak Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızı anlamak mümkün değil, Erbakan’ı anlamak idiallerini ortaya koymaktır” dedi. Son olarak kürsiye gelen Refah Partisi Sultan Beyli Belediye Başkan’ı Ali Nabi Koçak, Hocayı 1975 de  nasıl tanıştığını ve birlikte neler başardıklarını misafirlerle paylaştı. Programın sonunda Kuran’dan ayetler okundu ve dualar edildi.   Ahmet İNCEL / MÜNİH
Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan'ı ölümünün 5. yılında Münih’te düzenlenen bir etkinlikle anıldı.

Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan'ı ölümünün 5. yılında Münih’te düzenlenen bir etkinlikle anıldı. Etkinlikte, Refah Partisi Sultanbeyli Belediye Başkanı Ali Nabi Koçak, Saadet Partisi Viyana Bölge Başkan’ı Arif Şen, Saadet Partisi Güney Bavyera Sorumlusu Taner Kuzen, Milli Gazete Avrupa Kordinatörü Mehmet Karaca ve Nürnberg Bölge Başkan’ı Yüksel Taş konuşmalar yaptılar. 

İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan proğram Kuran-ı Kerim tilavetiyle devam etti. Açılış konuşmasını yapan Güney Bavyera Bölge Başkan’ı Mahmut Karali “Milli görüş davasına hizmet eden ve bu davada mücadele ederken hakkın huzuruna kavuşan, başta milli görüş lideri pek muhterem hocam Prof. Dr. Necmeddin Erbakan olmak üzere ve hakkın rahmetine kavuşan tüm milli görüşçü kardeşlerimizin mekânlarının cennet olmasını temenni ediyorum” dedi. 

Saadet Partisi Güney Bavyera Sorumlusu Taner Kuzen ise “Dünya tarihinin en manalı günlerinden bir tanesidir 28 Şubat.  Şubat, ne hikmetse bütün mücahitlerin hakka yürüdügü aydır” dedi.   

Milli Gazete Avrupa Kordinatörü Mehmet Karace ise “biz Prof. Dr.Erbakan Hocamızı anlamayı nasıl başarabiliriz. Bu bizim için bundan sonra önemli eyer onun bize gösterdiği yoldan şaşmadan ve onu tatbik ederek yürürsek içrata dönerek yürürsek konuşarak Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızı anlamak mümkün değil, Erbakan’ı anlamak idiallerini ortaya koymaktır” dedi.

Son olarak kürsiye gelen Refah Partisi Sultan Beyli Belediye Başkan’ı Ali Nabi Koçak, Hocayı 1975 de  nasıl tanıştığını ve birlikte neler başardıklarını misafirlerle paylaştı.

Programın sonunda Kuran’dan ayetler okundu ve dualar edildi.  

Ahmet İNCEL / MÜNİH

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.