FARKLI SESLER'DE MİKROFON GENÇLERİN

Etkinlik 22.05.2016 - 08:48, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2742+ kez okundu.
 

FARKLI SESLER'DE MİKROFON GENÇLERİN

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı ile bu hafta Farklı Sesler programında söz sırası gençlerde olacak.
THD Münih Gençlik Kolları Üyeleri Görkem Şahin ve Fatma Uçar 92.4 frekansından yayın yapan Radyo Lora Münih FM'de 23 Mayıs Pazartesi günü saat 21.00'de Gazeteci Deniz Gezginci'nin sorularını yanıtlayacak.  Emine Şahin'in sunacağı programda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma  Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı ile gençlerin kendi bayramları hakkında ki düşünceleri, Münih'te gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında  konuşulacak. 
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı ile bu hafta Farklı Sesler programında söz sırası gençlerde olacak.

THD Münih Gençlik Kolları Üyeleri Görkem Şahin ve Fatma Uçar 92.4 frekansından yayın yapan Radyo Lora Münih FM'de 23 Mayıs Pazartesi günü saat 21.00'de Gazeteci Deniz Gezginci'nin sorularını yanıtlayacak. 

Emine Şahin'in sunacağı programda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma  Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı ile gençlerin kendi bayramları hakkında ki düşünceleri, Münih'te gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında  konuşulacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.