FC ANADOLU BAYERN DOLU DİZGİN

Spor 23.11.2015 - 00:33, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2178+ kez okundu.
 

FC ANADOLU BAYERN DOLU DİZGİN

FC Anadolu Bayern Basketbol yoluna dolu dizgin devam ediyor: 55-57
FC Anadolu Bayern Kreisklasse maçında rakibi Oberhaching karşısında 2 puanı kaptı. İlk saniyesinden son saniyesine kadar başa baş giden maçı kimin kazanacağı son saniyeye kadar belli değildi. Çok çekişmeli ve heyecanlı geçen maç basketbola örnek bir maçtı. FC Anadolu Bayern üçüncü peryottaki üstünlüğü ile iki sayı öne geçti. Bundan sonrada skorda büyük bir değişiklik olmadı ve maçı FC Anadolu Bayern 57-55 kazanarak ligde 6. sıraya yükseldi. Turgay KARADEMİR / Münih
FC Anadolu Bayern Basketbol yoluna dolu dizgin devam ediyor: 55-57

FC Anadolu Bayern Kreisklasse maçında rakibi Oberhaching karşısında 2 puanı kaptı. İlk saniyesinden son saniyesine kadar başa baş giden maçı kimin kazanacağı son saniyeye kadar belli değildi. Çok çekişmeli ve heyecanlı geçen maç basketbola örnek bir maçtı. FC Anadolu Bayern üçüncü peryottaki üstünlüğü ile iki sayı öne geçti. Bundan sonrada skorda büyük bir değişiklik olmadı ve maçı FC Anadolu Bayern 57-55 kazanarak ligde 6. sıraya yükseldi.

Turgay KARADEMİR / Münih

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.