FENERBAHÇE MÜNİH'E GELİYOR

Spor 16.11.2015 - 15:39, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1161+ kez okundu.
 

FENERBAHÇE MÜNİH'E GELİYOR

THY Euroleague A grubunda mücadele eden Fenerbahçe Ülker, 19 Kasım tarihinde Bayern Münih deplasmanı için Münih'e geliyor.
THY Euroleague A grubunda mücadele eden Fenerbahçe Ülker, 19 Kasım tarihinde Bayern Münih deplasmanı için Münih'e geliyor. AUDİ DOME Spor Salonunda saat 20.45'te başlayacak olan karşılaşma için Fenerbahçeli taraftarlar  sosyal medyadan şimdiden organize olmaya başladı. Fenerbahçelilerin maça yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Maçın biletleri www.ticketmaster.de/ sitesinden satışa başladı. munihinsesi.com / özel
THY Euroleague A grubunda mücadele eden Fenerbahçe Ülker, 19 Kasım tarihinde Bayern Münih deplasmanı için Münih'e geliyor.

THY Euroleague A grubunda mücadele eden Fenerbahçe Ülker, 19 Kasım tarihinde Bayern Münih deplasmanı için Münih'e geliyor. AUDİ DOME Spor Salonunda saat 20.45'te başlayacak olan karşılaşma için Fenerbahçeli taraftarlar  sosyal medyadan şimdiden organize olmaya başladı. Fenerbahçelilerin maça yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Maçın biletleri www.ticketmaster.de/ sitesinden satışa başladı.

munihinsesi.com / özel


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.