FENERBAHÇELİLERE MUHTEŞEM AÇILIŞ

Spor 18.04.2016 - 00:42, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2408+ kez okundu.
 

FENERBAHÇELİLERE MUHTEŞEM AÇILIŞ

Landshut Fenerbahçeliler Derneği açılış balosu düzenledi
Landshut Bernlochner salonunda düzenlenen Landshut Fenerbahçeliler Derneği açılış balosuna birbirinden değerli konuklar katıldı. Landshut Fenerbahçeliler Derneği başkanı Kayhan Özdemir,’’16 Nisan 2016 tarihinde saat 19:07'de Landshut Fenerbahceliler Derneğimizin açılışında, gecemize katılarak bizleri onurlandıran Türkiye Cumhuriyeti Münih Başkonsolosumuz  Mesut Koç beyefendiye, Fenerbahce Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Metin Doğan beyefendiye, Landshut Belediye Meclis Üyesi Maximilian Götzer beyefendiye, Fenerbahce Spor Kulübü Dernekler Sorumlusu Sayın Murat Boyraz beyefendiye, Değerli Fenerbahceliler Derneklerimiz ve Başkanları nezdinde Yönetim kurulu üyelerine, Landshut, Münih , Deggendorf , İngolstadt , Mainz, Heidelberg, Bodensee, Pforzheim, Stuttgart şehirlerinden gelen misafirlerimiz ve taraftar gruplarImıza Landshut Fenerbahçeliler Derneği olarak teşekkür eder ve şükranlarımızı sunarım’ diyerek mutluluğunu bildirdi. 16 Nisan Cumartesi saat 19:07 de başlayan Landshut Fenerbahçeliler Derneği balosuna katılan konuklar Gitarist Ömer Ateş ve Grup Milanyumun çaldığı birbirinden güzel şarkılara eşlik edip, dans ettiler ve Landshut Fenerbahçeliler Derneği açılışını kutladılar. Tevfik ŞENDÖL/Landshut
Landshut Fenerbahçeliler Derneği açılış balosu düzenledi

Landshut Bernlochner salonunda düzenlenen Landshut Fenerbahçeliler Derneği açılış balosuna birbirinden değerli konuklar katıldı.

Landshut Fenerbahçeliler Derneği başkanı Kayhan Özdemir,’’16 Nisan 2016 tarihinde saat 19:07'de Landshut Fenerbahceliler Derneğimizin açılışında, gecemize katılarak bizleri onurlandıran Türkiye Cumhuriyeti Münih Başkonsolosumuz  Mesut Koç beyefendiye, Fenerbahce Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Metin Doğan beyefendiye, Landshut Belediye Meclis Üyesi Maximilian Götzer beyefendiye, Fenerbahce Spor Kulübü Dernekler Sorumlusu Sayın Murat Boyraz beyefendiye, Değerli Fenerbahceliler Derneklerimiz ve Başkanları nezdinde Yönetim kurulu üyelerine, Landshut, Münih , Deggendorf , İngolstadt , Mainz, Heidelberg, Bodensee, Pforzheim, Stuttgart şehirlerinden gelen misafirlerimiz ve taraftar gruplarImıza Landshut Fenerbahçeliler Derneği olarak teşekkür eder ve şükranlarımızı sunarım’ diyerek mutluluğunu bildirdi.

16 Nisan Cumartesi saat 19:07 de başlayan Landshut Fenerbahçeliler Derneği balosuna katılan konuklar Gitarist Ömer Ateş ve Grup Milanyumun çaldığı birbirinden güzel şarkılara eşlik edip, dans ettiler ve Landshut Fenerbahçeliler Derneği açılışını kutladılar.

Tevfik ŞENDÖL/Landshut


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.