GANİ ARIKAN SEVENLERİNİ KORKUTTU

Yaşam 11.07.2016 - 15:00, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2636+ kez okundu.
 

GANİ ARIKAN SEVENLERİNİ KORKUTTU

Münih'in sevilen seslerinden Udi Gani Arıkan bu sabah sevenlerini korkuttu. Arıkan'ın sosyal medya hesabından veda mesajı yayınladığını okuyan sevenleri yüzlerce mesaj yağdırdı.
Gani Arıkan'ın sosyal medya hesabından yayınlanan "İyi bir evlat olamadım,iyi bir kardeş olamadım,iyi bir baba olamadım,iyi bir eş olamadım,iyi bir arkadaş olamadım,hayatın hiçbir anlamı yok, bütün dünyayı sizlere bırakıyorum. ELVEDAAAAAAAAAAA........" mesajının ardından Arıkan'ın sevenleri sevilen müzisyene sahip çıktı. Sevenlerinin endişelenip Polise haber vermesi üzerine Arıkan'ın evine polis gitti. Daha sonra sosyal medya şifresinin başkaları tarafından ele geçirildiği ve mesajın başkası tarafından yazıldığının ortaya çıkması Arıkan'ı sevenlerinin yüreğine su serpti.  Gani Arıkan yaşanan bu gelişmeler üzerine sosyal medya hesabından; "Arkadaşlar herşey yolunda korkulacak birşey yoktur. Sizleri seviyorum.merak etmeyin" açıklaması yaptı. Münih'in müstesna müzisyenlerinden olan Gani Arıkan ile munihinsesi.com sitesinde 14 Ocak 2016 tarihinde gerçekleştirdiğimiz röportaja aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. http://www.munihinsesi.com/haber-4206-farkli_sesler%E2%80%99in_konugu_gani_arikan_oldu.html   Deniz Gezgincimunihinsesi.com / özel 
Münih'in sevilen seslerinden Udi Gani Arıkan bu sabah sevenlerini korkuttu. Arıkan'ın sosyal medya hesabından veda mesajı yayınladığını okuyan sevenleri yüzlerce mesaj yağdırdı.

Gani Arıkan'ın sosyal medya hesabından yayınlanan "İyi bir evlat olamadım,iyi bir kardeş olamadım,iyi bir baba olamadım,iyi bir eş olamadım,iyi bir arkadaş olamadım,hayatın hiçbir anlamı yok, bütün dünyayı sizlere bırakıyorum. ELVEDAAAAAAAAAAA........" mesajının ardından Arıkan'ın sevenleri sevilen müzisyene sahip çıktı.

Sevenlerinin endişelenip Polise haber vermesi üzerine Arıkan'ın evine polis gitti. Daha sonra sosyal medya şifresinin başkaları tarafından ele geçirildiği ve mesajın başkası tarafından yazıldığının ortaya çıkması Arıkan'ı sevenlerinin yüreğine su serpti. 

Gani Arıkan yaşanan bu gelişmeler üzerine sosyal medya hesabından; "Arkadaşlar herşey yolunda korkulacak birşey yoktur. Sizleri seviyorum.merak etmeyin" açıklaması yaptı.

Münih'in müstesna müzisyenlerinden olan Gani Arıkan ile munihinsesi.com sitesinde 14 Ocak 2016 tarihinde gerçekleştirdiğimiz röportaja aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://www.munihinsesi.com/haber-4206-farkli_sesler%E2%80%99in_konugu_gani_arikan_oldu.html  

Deniz Gezginci
munihinsesi.com / özel 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.