GEÇMİŞ OLSUN HAŞİM UZUN

Yaşam 30.09.2019 - 17:37, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2119+ kez okundu.
 

GEÇMİŞ OLSUN HAŞİM UZUN

Münih ADD (Atatürkçü Düşünce Derneği) üyelerinden 77 yaşındaki Haşim Uzun, önceki gün tramvay altında kalarak ağır şekilde yaralandı.
Münih’in tramvay hattı Barer Straße’de meydana gelen kazada sol bacağını diz kapağının altından kaybeden Haşim Uzun, beyin sarsıntısı geçirdi. Olay gününden beri yoğun bakımda yatan Haşim Uzun’un aşırı kan kaybından dolayı beyninde ödem oluşmuş durumda. Doktorlar bu ödemin atılması için tedavi sürecine devam ediyor. Olaydan sonra büyük üzüntü yaşayan Uzun’un ailesi herkesin dualarını istedi ve avukatlarını devreye sokarak olayın peşini bırakmayacaklarını açıkladı.  
Münih ADD (Atatürkçü Düşünce Derneği) üyelerinden 77 yaşındaki Haşim Uzun, önceki gün tramvay altında kalarak ağır şekilde yaralandı.

Münih’in tramvay hattı Barer Straße’de meydana gelen kazada sol bacağını diz kapağının altından kaybeden Haşim Uzun, beyin sarsıntısı geçirdi.

Olay gününden beri yoğun bakımda yatan Haşim Uzun’un aşırı kan kaybından dolayı beyninde ödem oluşmuş durumda. Doktorlar bu ödemin atılması için tedavi sürecine devam ediyor.

Olaydan sonra büyük üzüntü yaşayan Uzun’un ailesi herkesin dualarını istedi ve avukatlarını devreye sokarak olayın peşini bırakmayacaklarını açıkladı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.