NİHAT GÜNEY: ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ

Siyaset 23.10.2015 - 18:05, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1394+ kez okundu.
 

NİHAT GÜNEY: ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ

MHP Türk Federasyon Genel Başkan Yardımcısı Nihat Güney, Münihin Sesine yaptığı açıklamada seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Yurtdışında seçim heyecanı devam ediyor. Münih'te seçim heyecanı AKP - CHP - MHP ve HDP arasında kıyasıya devam ediyor. Münihin Sesi olarak MHP Münih'in yaptığı çalışmalarla ilgili bilgiyi MHP Türk Federasyon Genel Başkan Yardımcısı Nihat Güney'den aldık. Münih'te ki seçim çalışmalarına diğer partiler gibi rutin olarak devam ettiklerini belirten Nihat Güney; "MHP'ye gönül veren herkes genç yaşlı demeden gönüllülük esasına göre çalışıyor. Münih'te bir stand açtık. Burada halkımızı bilgilendirici el ilanları dağıtıyoruz. Standart çalışmalarımıza devam ediyoruz. Münih'te MHP'nin başarılı olması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" dedi. Almanya Türk Federasyon Disiplin Kurulu Başkanı Osman Nuri Şen, geçtiğimiz günlerde MHP seçim standını ziyarette bulunmuştu. munihinsesi.com / özel
MHP Türk Federasyon Genel Başkan Yardımcısı Nihat Güney, Münihin Sesine yaptığı açıklamada seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Yurtdışında seçim heyecanı devam ediyor. Münih'te seçim heyecanı AKP - CHP - MHP ve HDP arasında kıyasıya devam ediyor. Münihin Sesi olarak MHP Münih'in yaptığı çalışmalarla ilgili bilgiyi MHP Türk Federasyon Genel Başkan Yardımcısı Nihat Güney'den aldık.

Münih'te ki seçim çalışmalarına diğer partiler gibi rutin olarak devam ettiklerini belirten Nihat Güney; "MHP'ye gönül veren herkes genç yaşlı demeden gönüllülük esasına göre çalışıyor. Münih'te bir stand açtık. Burada halkımızı bilgilendirici el ilanları dağıtıyoruz. Standart çalışmalarımıza devam ediyoruz. Münih'te MHP'nin başarılı olması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" dedi.

Almanya Türk Federasyon Disiplin Kurulu Başkanı Osman Nuri Şen, geçtiğimiz günlerde MHP seçim standını ziyarette bulunmuştu.

munihinsesi.com / özel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.