HEDEF 1 MİLYON ÜYE KAMPANYASINA DESTEK

Spor 20.05.2015 - 20:21, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2342+ kez okundu.
 

HEDEF 1 MİLYON ÜYE KAMPANYASINA DESTEK

Fenerbahce Spor Kulübünün hayata geçirdiği " Hedef 1 Milyon Üye " projesi kapsamındaki toplantıya Landshut Fenerbahce'liler evsahipliği yaptı.
Landshut’lu Fenerbahceliler tarihi bir gün yaşadılar. Fenerbahce Spor Kulübü Dernekler sorumlusu Murat Boyraz ve Yaşar Nadir Atilla davetli olarak Landshut'ta düzenlenen Hedef 1 Milyon Üye Toplantısına istirak ederek günün onur konukları oldular. Cok sayıda taraftarın katıldığı toplantıda Sayın Murat Boyraz ve Sayın Yaşar Nadir Atilla Bey, Hedef 1 milyon Üye projesini tanıtarak bu projenin önemini sarı lacivertli taraftarlar ile paylaştılar. Fenerbahçe Ailesine öz bir ortamda geçen toplantıda Murat Boyraz ve Yaşar Nadir Atilla Bey taraftarların sorularını yanıtlayarak kendilerine her türlü konuda yardımcı oldular. Toplantıya Augsburg Fenerbahce'liler Derneği Başkanı Kani Altuntaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Doğmuş , Fazil Yıldırım,Iveta Azem Vurucu katılıp, Landshut’lu Fenerbahçe'li dostlarına desteklerini esirgemediler. Bir başka konukları ise TC Münih Başkonsolosluk Görevlileri Celal Atik ve Ercan Ayyıldız oldular. Uzun bir süredir Landshut ve çevresindeki Fenerbahceli'leri bir çatı altında toplamak amacı ile Kayhan Özdemir , Uğur Şairoğlu,Mazlum Adaş , Ufuk Orbay , Veli Çavuş Uysal Uğur Şahin, Ercan Ayyıldız Celal Atik'ten oluşan çalışma ekibi kurumsallaşma calışmaları ile hedefleri doğrultusunda gaye göstermekte. Bu hedefler doğrultusunda 16 Mayıs 2015 günü Fenerbahce Spor Kulübünün hayata geçirdiği Hedef 1 Milyon Üye projesine destek amacı ile bu toplantıyı organize ederek Kulüplerine olan bağlılıklarını sergilediler. Landshut/Tevfik ŞENDÖL
Fenerbahce Spor Kulübünün hayata geçirdiği " Hedef 1 Milyon Üye " projesi kapsamındaki toplantıya Landshut Fenerbahce'liler evsahipliği yaptı.

Landshut’lu Fenerbahceliler tarihi bir gün yaşadılar.

Fenerbahce Spor Kulübü Dernekler sorumlusu Murat Boyraz ve Yaşar Nadir Atilla davetli olarak Landshut'ta düzenlenen Hedef 1 Milyon Üye Toplantısına istirak ederek günün onur konukları oldular.

Cok sayıda taraftarın katıldığı toplantıda Sayın Murat Boyraz ve Sayın Yaşar Nadir Atilla Bey, Hedef 1 milyon Üye projesini tanıtarak bu projenin önemini sarı lacivertli taraftarlar ile paylaştılar.

Fenerbahçe Ailesine öz bir ortamda geçen toplantıda Murat Boyraz ve Yaşar Nadir Atilla Bey taraftarların sorularını yanıtlayarak kendilerine her türlü konuda yardımcı oldular.

Toplantıya Augsburg Fenerbahce'liler Derneği Başkanı Kani Altuntaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Doğmuş , Fazil Yıldırım,Iveta Azem Vurucu katılıp, Landshut’lu Fenerbahçe'li dostlarına desteklerini esirgemediler.

Bir başka konukları ise TC Münih Başkonsolosluk Görevlileri Celal Atik ve Ercan Ayyıldız oldular.

Uzun bir süredir Landshut ve çevresindeki Fenerbahceli'leri bir çatı altında toplamak amacı ile Kayhan Özdemir , Uğur Şairoğlu,Mazlum Adaş , Ufuk Orbay , Veli Çavuş Uysal Uğur Şahin, Ercan Ayyıldız Celal Atik'ten oluşan çalışma ekibi kurumsallaşma calışmaları ile hedefleri doğrultusunda gaye göstermekte. Bu hedefler doğrultusunda 16 Mayıs 2015 günü Fenerbahce Spor Kulübünün hayata geçirdiği Hedef 1 Milyon Üye projesine destek amacı ile bu toplantıyı organize ederek Kulüplerine olan bağlılıklarını sergilediler.

Landshut/Tevfik ŞENDÖL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.