HORST SEEHOFER: KAPASİTEMİZ DOLDU

Siyaset 15.01.2016 - 17:40, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2329+ kez okundu.
 

HORST SEEHOFER: KAPASİTEMİZ DOLDU

Bavyera Eyaleti Başbakanı Horst Seehofer önceki gün München Presse Club’te göçmenlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Bavyera Eyaleti BaşbakanıHorst Seehofer önceki gün München Presse Club’te düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 2016 yılının 2015’ten daha zorlu geçeceğini belirten Seehofer ilginç rakamlara dikkat çekti. Avrupa’ya gelen göçmenlerin sayısının her geçen gün artacağını belirten Seehofer; “2016 yılı geçtiğimiz yıla göre daha zor geçecek. Geçen sene çözemediğimiz sorunları bu sene çözmeliyiz. Halkla buluştuğumuz zaman problemlerin ne kadar büyük olduğunu görüyoruz. Dünyanın bir çok yerinde yangın var. Geleceğimizi düşünmek zorundayız. Önümüzdeki  15 yılda dünya nüfusu 7,2 milyondan 8,4 milyona çıkacak. Bu %18 büyüme demek. Bu sayılara göre bizim yapacağımız politika çok önemli. Dünyadaki nüfus artışı bizde değil gelişmekte olan ve az gelişmiş ülkelerde olacak. Avrupa’ya olan göç hızla artacak ve 2030 yılında Avrupa’ya gelen göçmenlerin sayısı 18 milyonu bulacak. Bunlar tahmin değil gerçek rakamlar. Her gün 3 bin göçmen Bavyera eyaletine ayak basıyor. Bu şekilde devam ederse 2016 yılında bir milyondan daha fazla göçmen gelecek. Buraya gelen göçmenlerin yarın öbür gün aile birleşimi ile ailelerini de buraya getirdiğinde bu sayıyı siz düşünün.  Göç olayını kontrol altında tutmamız gerekiyor. 2015 yılında göçmenler için 4,5 milyar Euro para ayırmıştık. Ancak 2016 da böyle bir şansımız maalesef yok. Almanya zengin ve dünyaya açık bir ülke ama artık bizim de kapasitemiz doldu” dedi. munihinsesi.com / özel  
Bavyera Eyaleti Başbakanı Horst Seehofer önceki gün München Presse Club’te göçmenlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Bavyera Eyaleti BaşbakanıHorst Seehofer önceki gün München Presse Club’te düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 2016 yılının 2015’ten daha zorlu geçeceğini belirten Seehofer ilginç rakamlara dikkat çekti. Avrupa’ya gelen göçmenlerin sayısının her geçen gün artacağını belirten Seehofer; “2016 yılı geçtiğimiz yıla göre daha zor geçecek. Geçen sene çözemediğimiz sorunları bu sene çözmeliyiz. Halkla buluştuğumuz zaman problemlerin ne kadar büyük olduğunu görüyoruz. Dünyanın bir çok yerinde yangın var. Geleceğimizi düşünmek zorundayız. Önümüzdeki  15 yılda dünya nüfusu 7,2 milyondan 8,4 milyona çıkacak. Bu %18 büyüme demek. Bu sayılara göre bizim yapacağımız politika çok önemli. Dünyadaki nüfus artışı bizde değil gelişmekte olan ve az gelişmiş ülkelerde olacak. Avrupa’ya olan göç hızla artacak ve 2030 yılında Avrupa’ya gelen göçmenlerin sayısı 18 milyonu bulacak. Bunlar tahmin değil gerçek rakamlar. Her gün 3 bin göçmen Bavyera eyaletine ayak basıyor. Bu şekilde devam ederse 2016 yılında bir milyondan daha fazla göçmen gelecek. Buraya gelen göçmenlerin yarın öbür gün aile birleşimi ile ailelerini de buraya getirdiğinde bu sayıyı siz düşünün.  Göç olayını kontrol altında tutmamız gerekiyor. 2015 yılında göçmenler için 4,5 milyar Euro para ayırmıştık. Ancak 2016 da böyle bir şansımız maalesef yok. Almanya zengin ve dünyaya açık bir ülke ama artık bizim de kapasitemiz doldu” dedi.

munihinsesi.com / özel

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.