IRKÇILIĞA KARŞI İNSAN ZİNCİRİ

Etkinlik 17.06.2016 - 14:58, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2948+ kez okundu.
 

IRKÇILIĞA KARŞI İNSAN ZİNCİRİ

Münih'te 19 Haziran Pazar günü saat 12.00'de ırkçılığa karşı insan zinciri oluşuturulacak.
İnsan hakları ve çeşitlilik için gerçekleştirilecek olan insan zincirine kiliseler, camiler, sinagoglar, mülteciler olmak üzere çok sayıda kişinin katılması bekleniyor.  Organizasyonu gerçekleştirenler tarafından;"Biz dayanışma ve dışlanmaya karşı örnek teşkil etmek istiyoruz. Gelin ve renkli insan zincirimize sizde katılın" açıklaması yapıldı.
Münih'te 19 Haziran Pazar günü saat 12.00'de ırkçılığa karşı insan zinciri oluşuturulacak.

İnsan hakları ve çeşitlilik için gerçekleştirilecek olan insan zincirine kiliseler, camiler, sinagoglar, mülteciler olmak üzere çok sayıda kişinin katılması bekleniyor. 

Organizasyonu gerçekleştirenler tarafından;"Biz dayanışma ve dışlanmaya karşı örnek teşkil etmek istiyoruz. Gelin ve renkli insan zincirimize sizde katılın" açıklaması yapıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.