İZMİRLİLER MÜNİH’TE BULUŞTU

Yaşam 20.10.2019 - 22:56, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1843+ kez okundu.
 

İZMİRLİLER MÜNİH’TE BULUŞTU

Münih’te yaşayan İzmirliler önceki gün Keko Restaurant’ta gerçekleştirdikleri tanışma kahvaltısında bir araya geldi.
Münih’te ilk kez düzenlenen toplantı oldukça samimi ve sıcak bir ortamda geçti. Yaklaşık otuz kişinin katıldığı kahvaltıda hemşeriler hem tanışma fırsatı buldu hem de üç bin kilometre ötede hasret giderdi.   Toplantıda İzmirliler olarak en yakın zamanda dernekleşmeyle ilgili adımlar atılacağı konuşulurken, bundan sonra daha sık aralıklarla bir araya gelmek üzere ayrıldılar.    munihinsesi.com/özel
Münih’te yaşayan İzmirliler önceki gün Keko Restaurant’ta gerçekleştirdikleri tanışma kahvaltısında bir araya geldi.

Münih’te ilk kez düzenlenen toplantı oldukça samimi ve sıcak bir ortamda geçti. Yaklaşık otuz kişinin katıldığı kahvaltıda hemşeriler hem tanışma fırsatı buldu hem de üç bin kilometre ötede hasret giderdi.

 

Toplantıda İzmirliler olarak en yakın zamanda dernekleşmeyle ilgili adımlar atılacağı konuşulurken, bundan sonra daha sık aralıklarla bir araya gelmek üzere ayrıldılar. 

 

munihinsesi.com/özel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.