KAPIKULE 1 SAATİN ALTINDA NASIL GEÇİLİR ?

Yaşam 13.07.2016 - 10:52, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1654+ kez okundu.
 

KAPIKULE 1 SAATİN ALTINDA NASIL GEÇİLİR ?

Kapıkule, son 24 saatte yaklaşık 37 bin kişi Türkiye’ye girdi. Bu bugüne kadarki en büyük rakam... Şu an ortalama geçiş süresi 1 saat 20 dakika...
Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Müslüm Yalçın, ‘ön beyan’ sistemiyle izincilerin Türkiye’ye girişin daha da hızlandırılabileceğini, geçiş süresinin de bir saattin altına düşebileceğini söyledi.   KAPIKULE’de giriş işlemlerinde rekor düzeylere eriştiklerini anlatan Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Müslüm Yalçın, “Aldığımız tedbirler sayesinde çok şükür sahamızda önemli bir sorun yaşanmadı. Emniyet ve gümrük personelimiz fedakarca çalışarak seri bir şeklide işlemler yaptı. Ben hepsine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. HENÜZ YÜZDE 10 CİVARINDAÖzellikle yurt dışına çıkanlardan ön beyan sistemini kullanmalarını isteyen Yalçın, böylelikle geçişlerin daha hızlı olacağını ve yoğunluğun azalacağını vurguladı. Yalçın, “Gurbetçilerin toplu geliş ve bayram tatili birleşince rekor kaçınılmaz oldu. Ben özellikle gurbetçilerimizden ön beyan sistemini kullanmalarını istiyorum. Eğer sistemin kullanımı artarsa çok daha büyük rekorlar kırılabilir. Sistemi kullanan kişi sayısı yüzde 10 civarında” dedi. Ön beyan hakkında bilgi almak için https://uygulama.gtb.gov.tr/tasit1onbeyan KAYNAK: HÜRRİYET
Kapıkule, son 24 saatte yaklaşık 37 bin kişi Türkiye’ye girdi. Bu bugüne kadarki en büyük rakam... Şu an ortalama geçiş süresi 1 saat 20 dakika...

Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Müslüm Yalçın, ‘ön beyan’ sistemiyle izincilerin Türkiye’ye girişin daha da hızlandırılabileceğini, geçiş süresinin de bir saattin altına düşebileceğini söyledi.

 

KAPIKULE’de giriş işlemlerinde rekor düzeylere eriştiklerini anlatan Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Müslüm Yalçın, “Aldığımız tedbirler sayesinde çok şükür sahamızda önemli bir sorun yaşanmadı. Emniyet ve gümrük personelimiz fedakarca çalışarak seri bir şeklide işlemler yaptı. Ben hepsine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HENÜZ YÜZDE 10 CİVARINDA
Özellikle yurt dışına çıkanlardan ön beyan sistemini kullanmalarını isteyen Yalçın, böylelikle geçişlerin daha hızlı olacağını ve yoğunluğun azalacağını vurguladı. Yalçın, “Gurbetçilerin toplu geliş ve bayram tatili birleşince rekor kaçınılmaz oldu. Ben özellikle gurbetçilerimizden ön beyan sistemini kullanmalarını istiyorum. Eğer sistemin kullanımı artarsa çok daha büyük rekorlar kırılabilir. Sistemi kullanan kişi sayısı yüzde 10 civarında” dedi.

Ön beyan hakkında bilgi almak için

https://uygulama.gtb.gov.tr/tasit1onbeyan

KAYNAK: HÜRRİYET

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.