KAZA SONRASI DOĞRU HASAR TESBİTİ ÖNEMLİ

Yaşam 27.04.2016 - 21:30, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2704+ kez okundu.
 

KAZA SONRASI DOĞRU HASAR TESBİTİ ÖNEMLİ

Fikri Akıncı araç sürücülerine altın değerinde tavsiyelerde bulundu.
Almanya' nin Lauingen kentinde yedi yıldır otomobil hasar tespit hizmeti sunan Fikri Akıncı, yaz mevsimi dolayısıyla trafiğe çıkan araç sayısının artışı ve hız limitlerinin artması sonucu kazaların artabileceğini sürücülerin dikkatli olması gerektiğini söyledi. Türklerin yoğun olarak yaşadığı Bayern Eyaleti´nde bulunanLauingen şehrinde “F.Akıncı KFZ Sachverständiger“ isimli şirketi olan ve otomobil hasar tespit işlemleri yapan iş adamı Akıncı, araç sürücülerine altın değerinde tavsiyelerde bulundu.   Yaz aylarında havaların sıcak olmasıyla birlikte hız limitlerinin aşılmasıyla kazalarda artış olabileceğine dikkat çeken Hasar Tespit Uzmanı Akıncı, kaza yapan sürücülerin kaza yerinde, araçların fotoğrafını çekmelerini ve trafik memurlarının nasıl bir kaza raporu hazırladığına dikkat etmeleri gerektiğini hususuna dikkat çekiyor.  Akıncı sürücülere, 'Kaza yerine gelecek trafik memurlarının kaza raporuna, hangi tarafı haklı-haksız yazdığına dikkat edilmeli. Raporun ikinci sırasına yazılacak sürücü haklı, birinci sırasına adı yazılan da haksız olarak tutanakta yer alır' sözleriyle kaza sonrasında nasıl davranmaları gerektiği konusunda uyarılarda bulundu. Fikri Akıncı ayrıca, 'Kaza sonrasında sürücülerin vakit geçirmeden, araç sigorta şirketleri tarafından kabul gören ve meslekte uzman olan bir hasar tesbit servisine müracaat etmeleri gerekiyor. Aksi halde araçlarının masrafını, sigorta şirketinden gerektiği gibi elde edemeyebilirler' diyerek hasar tespit hizmetinin de önemine dikkat çekti.  Kaza sonrası mağdur sürücünün kendi istediği bir hasar tesbit uzmaninadan rapor isteyebilecegini söyleyen Akıncı, bu konudada Zaman okurlarının kendisiniarayarak detaylı bilgi verebileceğini ifade etti. Olcay  Güclü / Lauingen  
Fikri Akıncı araç sürücülerine altın değerinde tavsiyelerde bulundu.

Almanya' nin Lauingen kentinde yedi yıldır otomobil hasar tespit hizmeti sunan Fikri Akıncı, yaz mevsimi dolayısıyla trafiğe çıkan araç sayısının artışı ve hız limitlerinin artması sonucu kazaların artabileceğini sürücülerin dikkatli olması gerektiğini söyledi. Türklerin yoğun olarak yaşadığı Bayern Eyaleti´nde bulunanLauingen şehrinde “F.Akıncı KFZ Sachverständiger“ isimli şirketi olan ve otomobil hasar tespit işlemleri yapan iş adamı Akıncı, araç sürücülerine altın değerinde tavsiyelerde bulundu.

  Yaz aylarında havaların sıcak olmasıyla birlikte hız limitlerinin aşılmasıyla kazalarda artış olabileceğine dikkat çeken Hasar Tespit Uzmanı Akıncı, kaza yapan sürücülerin kaza yerinde, araçların fotoğrafını çekmelerini ve trafik memurlarının nasıl bir kaza raporu hazırladığına dikkat etmeleri gerektiğini hususuna dikkat çekiyor.

 Akıncı sürücülere, 'Kaza yerine gelecek trafik memurlarının kaza raporuna, hangi tarafı haklı-haksız yazdığına dikkat edilmeli. Raporun ikinci sırasına yazılacak sürücü haklı, birinci sırasına adı yazılan da haksız olarak tutanakta yer alır' sözleriyle kaza sonrasında nasıl davranmaları gerektiği konusunda uyarılarda bulundu. Fikri Akıncı ayrıca, 'Kaza sonrasında sürücülerin vakit geçirmeden, araç sigorta şirketleri tarafından kabul gören ve meslekte uzman olan bir hasar tesbit servisine müracaat etmeleri gerekiyor. Aksi halde araçlarının masrafını, sigorta şirketinden gerektiği gibi elde edemeyebilirler' diyerek hasar tespit hizmetinin de önemine dikkat çekti.

 Kaza sonrası mağdur sürücünün kendi istediği bir hasar tesbit uzmaninadan rapor isteyebilecegini söyleyen Akıncı, bu konudada Zaman okurlarının kendisiniarayarak detaylı bilgi verebileceğini ifade etti.

Olcay  Güclü / Lauingen

 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.