KILIÇDAROĞLU NİHAYET YANLIŞLARI GÖRDÜ

Siyaset 01.02.2016 - 00:59, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2372+ kez okundu.
 

KILIÇDAROĞLU NİHAYET YANLIŞLARI GÖRDÜ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu CHP yurtdışı örgütlerin de sağlıklı bir yapılanma olmadığını nihayet kabul etti ve yurt dışı örgütlerinde yeniden yapılanmaya gideceklerini belirtti.
CHP Genel Başkanı  Kemal  Kılıçdaroğlu, Essen'de yaptığı açıklamada “Yurt dışı örgütlerimizde sağlıklı bir örgütlenme yok, yeniden bir yapılanmaya gideceğiz” dedi. Ayrıca Essen'de düzenlenen Nazım Hikmet'i  anma etkinliğine CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu imzasıyla birlik başkanlarına davetiye gönderilmesine rağmen , "Bize Köln örgütünden toplantıyla  ilgili hiçbir davet, program akışı gönderilmedi"  gerekçesiyle Hamburg Başkanı Erkan Erçin, Berlin Başkanı Sonay Ataç, Hannover Başkanı Nihat Yazıcı, Bremen Başkanı İbrahim Akbal, Nürnberg Başkanı Yaşar Yuvanç, Baden-Wurttenberg Başkanı Kazım Kaya ve CHP Münih Birliği Başkanı Sevgi Fırat’ın etkinliğe katılmaması şaşkınlık yarattı. SÜHEYLA KAPLAN / HAMBURG
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu CHP yurtdışı örgütlerin de sağlıklı bir yapılanma olmadığını nihayet kabul etti ve yurt dışı örgütlerinde yeniden yapılanmaya gideceklerini belirtti.

CHP Genel Başkanı  Kemal  Kılıçdaroğlu, Essen'de yaptığı açıklamada “Yurt dışı örgütlerimizde sağlıklı bir örgütlenme yok, yeniden bir yapılanmaya gideceğiz” dedi.

Ayrıca Essen'de düzenlenen Nazım Hikmet'i  anma etkinliğine CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu imzasıyla birlik başkanlarına davetiye gönderilmesine rağmen , "Bize Köln örgütünden toplantıyla  ilgili hiçbir davet, program akışı gönderilmedi"  gerekçesiyle Hamburg Başkanı Erkan Erçin, Berlin Başkanı Sonay Ataç, Hannover Başkanı Nihat Yazıcı, Bremen Başkanı İbrahim Akbal, Nürnberg Başkanı Yaşar Yuvanç, Baden-Wurttenberg Başkanı Kazım Kaya ve CHP Münih Birliği Başkanı Sevgi Fırat’ın etkinliğe katılmaması şaşkınlık yarattı.

SÜHEYLA KAPLAN / HAMBURG

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.