KİTAP TÜRKÜ İLE BULUŞUYOR

Münih Kitap Kulübü 11.10.2016 - 23:10, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2372+ kez okundu.
 

KİTAP TÜRKÜ İLE BULUŞUYOR

Münih Kitap Kulübü üçüncü buluşmasını 14 Ekim Cuma günü saat 20.00'de Pizzeria Palermo'da gerçekleştirecek.
Münih Kitap Kulübü tarafından gerçekleştirilen gecede kitap konuşulacak ve türküler çalınıp söylenecek. Pizzeria Palermo Passauer Strasse 24 adresinde gerçekleştirilecek olan etkinliğe giriş ücretsiz olacak. Münih Kitap Kulübü tarafından önümüzdeki günlerde Münih'te kurulması düşünülen Türk Kütüphanesi için fikir alış verişinde bulunulacak. Kütüphaneye kitap bağışında bulunmak isteyenler kitaplarını getirecek. Sosyal Medya'da örgütlenen Münih Cumhuriyet Gönüllüleri ve Münih Sosyal Demokratları Grupları da geceye destek verecek. Ayrıca gecede türkülerimiz hep bir ağızdan söylenecek.   
Münih Kitap Kulübü üçüncü buluşmasını 14 Ekim Cuma günü saat 20.00'de Pizzeria Palermo'da gerçekleştirecek.

Münih Kitap Kulübü tarafından gerçekleştirilen gecede kitap konuşulacak ve türküler çalınıp söylenecek. Pizzeria Palermo Passauer Strasse 24 adresinde gerçekleştirilecek olan etkinliğe giriş ücretsiz olacak. Münih Kitap Kulübü tarafından önümüzdeki günlerde Münih'te kurulması düşünülen Türk Kütüphanesi için fikir alış verişinde bulunulacak. Kütüphaneye kitap bağışında bulunmak isteyenler kitaplarını getirecek.

Sosyal Medya'da örgütlenen Münih Cumhuriyet Gönüllüleri ve Münih Sosyal Demokratları Grupları da geceye destek verecek. Ayrıca gecede türkülerimiz hep bir ağızdan söylenecek. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.