KONSOLOSLUK DARBE GİRİŞİMİNİ KINADI

Yaşam 17.07.2016 - 13:13, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2825+ kez okundu.
 

KONSOLOSLUK DARBE GİRİŞİMİNİ KINADI

Münih Başkonsolosluğunun resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Türkiye'de ki darbe girişimi kınandı.
Münih Başkonsolosluğnun sitesinden şu açıklamalara yer verildi; Turkiye'de yaşanan seçilmiş bir hükümete yönelik bir darbe girişimidir.Milletimiz birlik ve beraberlik içinde buna karşı koymuştur. Cumhurbaşkanımız ve hükümetimiz görev başındadır. Bu Türk Silahlı Kuvvetlerinin tümünün karıştığı bir olay değildir. TSK içindeki bir grubun faaliyetidir ve buna milletimizce gereken cevap verilmiştir. Announcement regarding the latest developments in our country The situation unfolded in Turkey was a coup attempt to overthrow the democratically -elected government. This attempt was foiled by the Turkish people in unity and solidarity. Our President and Government are in charge. Turkish Armed Forces was not involved in the coup attempt in its entirety. It was conducted by a clique within the Armed Forces and received a well-deserved response from our nation.
Münih Başkonsolosluğunun resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Türkiye'de ki darbe girişimi kınandı.

Münih Başkonsolosluğnun sitesinden şu açıklamalara yer verildi;

Turkiye'de yaşanan seçilmiş bir hükümete yönelik bir darbe girişimidir.Milletimiz birlik ve beraberlik içinde buna karşı koymuştur. Cumhurbaşkanımız ve hükümetimiz görev başındadır. Bu Türk Silahlı Kuvvetlerinin tümünün karıştığı bir olay değildir. TSK içindeki bir grubun faaliyetidir ve buna milletimizce gereken cevap verilmiştir.

Announcement regarding the latest developments in our country

The situation unfolded in Turkey was a coup attempt to overthrow the democratically -elected government. This attempt was foiled by the Turkish people in unity and solidarity. Our President and Government are in charge. Turkish Armed Forces was not involved in the coup attempt in its entirety. It was conducted by a clique within the Armed Forces and received a well-deserved response from our nation.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.