KONSOLOSLUK DOLANDIRICILARA KARŞI UYARDI

Yaşam 29.04.2016 - 01:06, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1974+ kez okundu.
 

KONSOLOSLUK DOLANDIRICILARA KARŞI UYARDI

T.C. Münih Başkonsolosluğu, son günlerde Avrupa'da artan dolandırıcılık olaylarına karşı Münih'te yaşayan vatandaşlarımıza uyarıda bulundu.
T.C. Münih Başkonsolosluğu resmi sosyal medya hesabından; "Değerli Vatandaşlarımız,Avrupa’da ikamet eden bazı vatandaşlarımız, kendilerini telefonla arayan sahtekarlar tarafından çekilişte araba, cep telefonu v.b. ödül kazandıkları ve kazanan kişiye ait bilgilerin "www.cekilislermudurlugu.com" internet sitesinden doğrulanabileceği söylenerek dolandırılmaktadır. Vatandaşlarımızın benzer dolandırıcılıklar, sahtekarlıklar ve sahte internet siteleri konusunda dikkatli olmalarında ve çevrelerini bu konuda bilgilendirmelerinde yarar görülmektedir" açıklaması yapıldı. 
T.C. Münih Başkonsolosluğu, son günlerde Avrupa'da artan dolandırıcılık olaylarına karşı Münih'te yaşayan vatandaşlarımıza uyarıda bulundu.

T.C. Münih Başkonsolosluğu resmi sosyal medya hesabından; "Değerli Vatandaşlarımız,
Avrupa’da ikamet eden bazı vatandaşlarımız, kendilerini telefonla arayan sahtekarlar tarafından çekilişte araba, cep telefonu v.b. ödül kazandıkları ve kazanan kişiye ait bilgilerin "www.cekilislermudurlugu.com" internet sitesinden doğrulanabileceği söylenerek dolandırılmaktadır. Vatandaşlarımızın benzer dolandırıcılıklar, sahtekarlıklar ve sahte internet siteleri konusunda dikkatli olmalarında ve çevrelerini bu konuda bilgilendirmelerinde yarar görülmektedir" açıklaması yapıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.