KÜÇÜK İLANLAR SAYFAMIZ YAYINDA

Duyurular 28.02.2016 - 11:18, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1485+ kez okundu.
 

KÜÇÜK İLANLAR SAYFAMIZ YAYINDA

Herkesin, her şeyin bir küçük ilanı vardır. Siz de Münih ile paylaşmak istediğiniz küçük ilanlarınızı gönderin, yayınlayalım.
Evini, arabasını, eşyasını satan,  kiralık ev arayan, araba arayan, evini, arabasını kiraya vermek isteyen. Eleman arayan, iş arayan,  ders vermek isteyen, ders almak isteyen, yakınlarının acısını paylaşmak isteyen. Herkesin, herşeyin bir küçük ilanı vardır.   Münihin Sesi olarak küçük ilanlarınızı yayınlıyoruz. Siz de yerel medyanın gücüne inananlardansanız Münih ile paylaşmak istediğiniz küçük ilanlarınızı aşağıdaki iletişim adreslerimiz yolu ile bize ulaştırın Münihin Sesi Küçük İlanlar sayfamızda yayınlayalım. Küçük ilanlar sayfamıza sitemizin üstündeki menülerden ulaşabilirsiniz. Küçük ilanlara şimdi ulaşmak için tıklayınız... Küçük İlanlar İletişim Adreslerimiz--------------------------------------- Site İletişim: www.munihinsesi.com/iletisim.html Whatsup: 0536 863 86 99Mail: deniz@munihinsesi.com Sosyal Medya: www.facebook.com/munihinsesi  
Herkesin, her şeyin bir küçük ilanı vardır. Siz de Münih ile paylaşmak istediğiniz küçük ilanlarınızı gönderin, yayınlayalım.

Evini, arabasını, eşyasını satan,  kiralık ev arayan, araba arayan, evini, arabasını kiraya vermek isteyen. Eleman arayan, iş arayan,  ders vermek isteyen, ders almak isteyen, yakınlarının acısını paylaşmak isteyen. Herkesin, herşeyin bir küçük ilanı vardır.  

Münihin Sesi olarak küçük ilanlarınızı yayınlıyoruz. Siz de yerel medyanın gücüne inananlardansanız Münih ile paylaşmak istediğiniz küçük ilanlarınızı aşağıdaki iletişim adreslerimiz yolu ile bize ulaştırın Münihin Sesi Küçük İlanlar sayfamızda yayınlayalım.

Küçük ilanlar sayfamıza sitemizin üstündeki menülerden ulaşabilirsiniz. Küçük ilanlara şimdi ulaşmak için tıklayınız...


Küçük İlanlar İletişim Adreslerimiz
---------------------------------------

Site İletişim: www.munihinsesi.com/iletisim.html 

Whatsup: 0536 863 86 99

Mail: deniz@munihinsesi.com

Sosyal Medya: www.facebook.com/munihinsesi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.